image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Small talk

Ilmad on juba nii mõnusalt kevadiseks muutunud, et nii tahaks õues miskit ette võtta ning ei ole ma veel kuskile kadunud, aga päevad lihtsalt kuidagi veerevad õhtusse ja enda üllatusekski on veebruar varsti juba poole peal. Postituste materjali on küll, aga ikka jääb aega kuidagi väheks, seega täna võtsin ennast kokku ja seadsin kindla eesmärgi, et peale maketi valmis saamist, tulen ja teen ühe väikse vahepostituse siia. 

Ma polegi vist päris ammu koolist rääkinud. Liikudes selle teema juurde siis see semester on juba aina põnevamaks muutunud. Käelist tegevust on mõnusalt palju ehk loenguid, kus niisama istuma ja kuulama peaks, praktiliselt ei olegi. Esimene reaalsuuruses lõige sai ka täna täitsa ise valmis tehtud. Nii, et joonestamine, mis esimesel aastal tundus täieliku tuumafüüsikana, on nüüdseks lõigete juurde liikudes loogilisemaks muutnud. Ja kui mulle semestril tundus nii hirmutavana fakt, et meil on tulemas kaks projektinädalat, siis nüüd mõningate teadmistega lõikeõpetusest ning natukese õmblemisega tehnoloogiast ja mulaažist, ma tegelikult juba ootan neid kahte aprilli nädalat. Ning eks vaikselt peab ka juba praktikakohta otsima hakkama. 

Weather is getting warmer and warmer so it feel like spring already. And if you have been thinking where I'm gone, then actually nowhere. Somehow days just go by so fast that almost half of the Feabruary is over. And actually there are lot of material for posts, but I don't now who steals my time. Anyway today I new when I finish skirt model I will come and make one post.

And I think it have been a lot time since I last time talked about school. With this semester my studies getting more and more interesting. Basicaly we have only one that kind of lecture, where we only have to listen, all the other include making something. Making patterns, draping, sewing, drawing in Kaledo program. And today I actually made my first real size pattern for skirt. So I guess I can be bround of myself. When in the beginning of this semester I felt like maybe it isin't for me, because the fact that we have project weeks in April was kind of scary. But now when I have done my first pattern and and also did some sewing in technology and draping, I feel myself much more in right place. And also I have to start looking practice place as well since we have our first training in company. 





Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.