image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Back home

Eile jõudsin tagasi koju ja üldiselt läksid katsed edukalt, kui viimane vestlus läks küll totaalselt aia taha. Kuid siiski sain täna super uudise, nimelt sai siis Tallinna Ülikooli sisse. Homme peaks ka vastuse Tallinna Tehnikakõrgkoolist saama ja kui peaksin ka sinna sisse saama, siis tuleb raske valik ilmselt.

Yesterday I arrived back home and admission tests went well, but the last conversation went totally wrong. But despite that today I got wonderful news - I got in Tallinna Ülikool. Tomorrow suppose to come answer from Tallinna Tehnikakõrgkool. So if I get in there too, then it will be hard decision which one to choose.  


Ühel päeval pidin joonistama natüürist inimest, mis on ikka kordades raskem kui pildilt. Ja teine päev, siis oli pildil üks rõngas ja nelinurk ja pidime, siis sellest midagi edasi aretama.

One day we had to draw a portrait, but we drew it from real human, so it was way more harder than from photo. And second day we got paper where were one circle and square and we had to do something with these.

Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. tü'sse kunstiõpetus? :) ja mis ala tõkatõkas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. TLÜs jah kunstiõpetus ja Tehnikakõrgkoolis rõivaste tehniline disain ja tehnoloogia.

      Delete
  2. Hehe, täpselt samad alad, kuhu kaks aastat tagasi tahtsin minna, aga otsustasin siis hoopiski rätsepa hariduse kasuks :)
    Edu siis otsustamisel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelikult ma viisn igaks juhuks ka Tallinna Tööstushariduskeskusesse paberid - ka rätsepa alale :D , kartsin, et ei saa äkki ülikooli sisse ja siis oleks üks variant ikka olema.

      Delete

Powered by Blogger.