image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Garnier Olia juuksevärv


See postitus on nüüd päris kõvasti edasi lükkunud, seega olen praeguseks  Garnier Olia juuksevärvi jõudnud juba kaks korda kasutada. Mina kasutasin siis tooni 4.15 ning pean kohe alguses ära ütlema, et see värv on lihtsalt super. Esitekas üks kõige positiivsemaid asju selel värvi puhul on see, et see ei haise nagu enamus värvid. Mulle selle lõhn meenutab mingil määral pesupulbri lõhna, kuid vähemalt ei ole see selline vastik, mille tõttu pea valutama hakkaks. Kusjuures üks värv on veel olemas, mis on õrna marja lõhnaga ja kui ma ei eksi, siis oli see ka vist Garnieri oma, nii et viis pluss Garnieri värvidele lõhna eest.

Ennem, kui seda juuksevärvi ise katsetada jõudsin, siis mõned juba rääkisid, et see värv on nii õline, kui pähe panin, siis ei saanud alguses aru, kus see õli küll on, millest kõik räägivad, aga jah, kui see natuke juba peas on olnud, siis muutub üsna õliseks, kuid see on ka ainult üks suur pluss, kuna selle tõttu on kindel, et kõik juuksed ikka värviga koos on. Eks mulgi ole tavalise värviga tulnud ette juhtumisi, kus mõni laik on värvimata jäänud, kuna pole viitsinud teist peeglit tuua, et vaadata, kas kõik on ikka koos. Kuid Olia värvi puhul piisab ka lihtsalt katsumisest, et aru saada, kas juuksed on ikk värviga koos või mitte.

Kui mul väljakasv nii kiiresti paistma ei hakkaks, siis ma poleks praegu pidanudki veel teist korda värvima ehk siis värvitoon püsib ilusana peaaegu kaks kuud või kauemgi, kui samas üks Palletti värv muutus mul juba kuu ajaga väga tuhmiks.

Olia juuksevärviga kaasas on ka palsam nagu ikka juuksevärvidega, kuid vahe on selles, et seda on tunduvalt rohkem ja see on taassuletavas tuubikeses. Kui teiste juuksevärvide puhul jätkuks kaheks juuksepesuks palsamist või kui tahaksi kauem kasutada, siis oled sunnitud ikka paki tühjaks tegema, kuna muidu see lihtsalt kuivab ära. Mul on pikad ja paksud juuksed, seega läheb mul palsamit ikka päris korralikult, kuid sele juukseväri omast jätkus lausa kuueks korraks. Ja kui siidised pärast juuksed olid.

Ja ma ei saa mainimata jätta neid lahedaid kilekindaid, need on lihtsalt nii nii mugavad ja kui ma need esimest korda kätte panin tuli mul kohe selline nii-öelda kriminaali tunne peale. Teatu ju küll filme, kus varastel on mustad kindad käes, need näevad suht sarnased välja, mis siis, et need on kilest :D

See on tõesti toode mille kohta ei oskagi kohe midagi viriseda, sest see on nii nii super toode ju. Hind on küll veidi krõbeda võitu, kuid see värv on ka seda raha väärt.

Kuna ma värvin ainult juuri ja ülejäänud värvi tömbad juurtest alates lihtsalt juustesse, aga nii, et otsad kokku ei saaks, siis pildi järgi ilmselt väga hästi aru ei saa. Aga igatahes üleval pool tumedam osa on, siis värvitud Garnier Olia värviga

Share this:

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Läksin reklaami ohvriks (Sinu poolt tehtud reklaami siis) ja proovisin ka selle värvi ära, küll blondi, aga siiski. Kui Sa palsamiga pesid, kas tundsid ka, et juuksed on kuidagi õlised? Igatahes väga mõnus ja kreemjas värv ja ülim + et ei lõhna :)
    Mõnikord tasub ikka uskuda, mida teised räägivad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei palsamiga pestes ma küll aru ei saanud, et juuksed õlised oleks olnud. Ja tore kui sain kasulik olla :)

      Delete
  2. Mina kasutan tooni 8 juba paar aastat ja olen täiesti sõltuvuses.Läige püsib kuni järgmise värvimiskorrani.Minult on isegi küsitud,kas ma olen just värvinud,kuigi ise vaatan,et väljakasv nõuab ammu uut värvi.Aga oleneb kindlasti juuksetüübist,kellele sobib,kellele mitte.Igatahes soovitan proovida.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.