image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

New In - New Yorker, Tally Weijl, Reserved, Expression, NS King

Täna sain vastuse ka Tallinna Tehnikakõrgkoolilt ning sain ka sinna ja nüüd ei suuda otsustada. Ma pole elusees veel nii raske valiku ees seisnud. Kuid Tallinnas olles sai natuke ka shoppamas käidud ja kuna praegu on üsna head allahindlused, siis tuli minuga nii mõndagi sealt kaasa. 

Today I got answer from Tallinna Tehnikakõrgkool and I got in, so now I can't decide which one to choose. I think it's the first time when when choosing is so hard. But when I was in Tallinn, then of course I did some shopping too. As it's sales time, so some thing came home with me.
 
 Ma arvasin, et ma ei osta omale ühtegi high-low seelikut, aga ei suutnud seda kuidagi poodi jätta. Maksis 7.99€ ja ostetud on see Reservedist. 

I always tought that I'm not going to buy high-low skirt, but this one I couldn't leave to shop. I bought this from Reserved and it cost 7.99€.

 Kui olin seeliku ära ostnud, siis leidsin Tally Weijl selle pluusi ja kuna see sobis ilusti seelikuga kokku, siis tuli ka see minuga kaasa. Maksis see 4.99€. 

 After I bought the skirt I found this blouse from Tally Weijl and it fits well with this skirt, so it came home with me. And it cost 4.99€.

Ma olen juba tükk aega olnud tavaliste T-särkide otsingul ja kuna ka see maksis New Yorkeris kõigest 4.95€, siis otsin ära, kuna mul on tõesti sellistest tavalistest puudus.

I've been searching for usual T-shirts long time and in New Yorker this one cost only 4.95€, so I bought it, beacause I'm really out of shirts like this.

 
 See kell hakkas mulle silma juba varem, kuid nüüd oli see poole odavam ehk maksis 6.95€, siis kasutasin juhust ja ostsin ära ja krunnitäidist olen tahtnud ka juba mõnda aega, nii, et ostin ka selle lõpuks ära. Maksis see 2.95€ ning mõlemad on saadud New Yorkerist.

This watch caught my eye before, but now the price was half of the old price, so I find it right time to buy this. And I have been wanting the hair sponge for quite long time, so I bought this too. These both I bought from New Yorker - the watch cost 6.95€ and hair sponge cost 2.95€.
 Ehteid ei ole kunagi liiga palju, seega sai veel kahed kõrvarõngad ostetud. 

Jewelry are thing that I never have enough, so I bought new earrings to.


 Need iludused leidsin ma NS Kingast ja maksid need vaid 17.98€ ja kuna mul oli niikuinii uusi suvejalatseid vaja, siis ma ära nad ostsingi.

These beauties I found form NS King and these cost only 17.98€ and I needed new summer shoes, so I bought these ones.

Lisaks tellisin enda telefonile veel ümbrise, mida ma kahjuks hetkel proovida ei saa, kuna telefon on paranduses, kuid välimuselt meeldib see mulle väga. Maksis see 8.50€ ja tellisin selle Facebooki grupist ''Tellin ja vahendan''

I ordered this for my phone, unfortunately I can't try it right now, because my phone is broken and their fixing it, but I really like it. It cost 8.50€ and I ordered it from Facebook group ''Tellin ja vahendan''

Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Hei hei, jälle mina :D selle koolivaliku kohapealt.. nimelt mul on kaks sõbrannat, kes tulid ära TÜ'st kunstiõpetusest, aga ka üks sõbranna, kes magistrit praegu teeb samal alal :D Mu soovitus on, et mõtle korralikult läbi, et MILLIST haridust sa tahad - TÜ's saad sa kunstiÕPETAJA hariduse, aga tõkatõka's saad hoopiski rätsepta/moekunstniku/õmbleja vms hariduse, seega need kaks erinevad üksteisest nagu öö ja päev :D Soovitan veel (kui sa ei ole seda teinud) võrrelda õppekavasid, seal näed kõike, mida õppima pead hakkama ja ehk see aitab sul mõista, et kumb ala on rohkem sulle mõeldud. Olen näinud su joonistusi siin blogis, need on väga ilusad, kuid TÜ's ei ole ju ainult ka joonistamine :) (no küllap sa tead :D) aga lihtsalt seda ma tean, et mu sõbrannad, kes on õudsalt andekad joonistajad ja üleüldse kunstnikud, ei suutnud seal käia, sest see ala hõlmab hoopiski teisi asju.

    Loodan, et saan abiks olla, võibolla läksin liiga sügavuti :D Aga siiski, tähtis otsus! :)

    ReplyDelete
  2. Wow, olen ise just väga sarnasesse olukorda asetatud ja tundsin end ses sinu jutus automaatselt ära! Kusjuures tõenäosus, et meist võivad ühel helgel septembrikuu päeval saada ühe kooli rebased on 50:50. :D:D Ise sain samuti Tehnikakõrgkooli rõivaste tehnilisse disaini ning Tallinna Ülikooli keskkonnakorraldusse sisse, kuid otsust langetada on nõnda raske ja TKTK 19. kuupäev surub ikka täiega takka. :( Loodan su erialavalikust siin blogis veel lugeda ning loodetavasti ei tule sul seda tulevikus kahetseda! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otsustasin TKTK kasuks, aga ma mul on homme plaanis üks postitus ka ülikoolidest ja oma valikust teha.

      Delete

Powered by Blogger.