image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Time just goes so fast

Kooliga olen juba päris ära harjunud, aga no tervelt kuu juba käidut ka, kuigi tundub, et oleks alles nagu paar nädalat, aga läheb ikka tohutult kiiresti.  Üks päev on esmaspäev ja siis juba reede ja võimalus koju minna( et pesu pesta). Ausalt see on igavene nuhtlus kui endal pesumasinat pole. Täna on mul esimene tööpäev, uskumatu, kui kiiresti Tallinnas töö leidsin, Pärnus oleks sellega ilmselt terve igavik läinud. Nii et siin pikk juttu ei ole, kuna pean varsti varsti tööle lippama, seega veel mõned pildid kutsikatest, mis veel enne nende ära viimist tehtud sai.

I'm  pretty used with new school, but well I've already been there for a month, but still it feels like few weeks, so time just goes so fast. I mean one day it's Monday and then it's already Friday and I can go home(to wash clothes). It's just so annoying if you don't have washing machine. But today is my first day at work, it's unbelievable how quickly I found job in Tallinn, in Pärnu it would take an eternity to find a job. Soon I have to go to work, so I don't have much time to write longer. Here are some photos of puppies which I took before giving them away.







Share this:

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Aaaaaahhhhhhhhhhhhhhh kui nunnud põngerjad!

    ReplyDelete
  2. kuidas sa muid töö leidsid? tööportaalide kaudu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, anna mullegi nõu, kuidas siis nii kiiresti leida! Ma juba otsin ja otsin ja otsiiinnnn :( mis tööd teed?

      Delete
    2. Ma olen klienditeenindaja Tiimaris. Ülikooli kõrvalt täitsa sobilik töö.Üks päev hakkasin lihtsalt tööportaale läbi vaatama, kõik mis vähegi huvi pakkus, sinna ka kandideerisin, ja juba paar päeva pärast helistati. Ühed helistasid isegi paar tundi peale kandideerimist. Varem oli mul see ka, et ma lugesin töökuulutusi, et mida oodatakse kandideerjalt ja kui midagi oli, mis minu kohta ei käinud, siis läks kuulutus kohe kinna ka. Nüüd ma mõtlesin, et vahet pole võib ju kandideerida, kui neile ei meeldi midagi, siis ei meeldi, vähemalt olen proovinud :)

      Delete

Powered by Blogger.