image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

New in - New Look, New Yorker, H&M, Takko, Maybelline, Loreal, E5P, Ebay

Augusti sai üpris palju uusi asju soetatud, eriti pluuse, sest mul on alati tunne, et pluuse pole piisavalt, kuigi mul on neid paras kuhi, aga ikkagi tahaks nagu uusi ja no eks leidub ka muid leide, mis ei olnud otseselt nii vajalikud, aga poodi ka jätta ei suutnud.

In August I bought a lot of new things. Especially some or lot blouses, since I always have a feeling that I don't have enough of them. Also some other things which I actually didn't need that much, but I couldn't leave these to store either.  
H&M - 5€

Ebay - 7.50

LinkaStore - 2.95€

Takko - 9.99€

E5P - 5.73€

New Look - 13.85€

New Look - 15.10€

Rings (3€) and earrings (1€)

Loreal Blur cream (12.95 €), Colorama nail polishes (2.95€) and mascara (7.95 €)

Both from H&M - dress (7€), kimono (3€)

First two  from New Yorker and last one from Takko - grey(6.95€), black(4.95€) and blue (4.99€)

All from New Yorker - white (2.95€), black and white(4.95€), blue (2.95€)

H&M - 7€

Both from New Look  - 3.80 €

Share this:

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Eelviimasel pildil olev H&Mi kotike on lemmik, ja jalanõud NewLookist ka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures selle kotiga on veel sellne lugu, et see jäi mulle silma juba talvel, aga kuna H&M kottide kvaliteet ei ole minu arvates just suurem asi, siis ei raatsinud kuidagi seda täishinna eest osta. Ja nüüd kui avatasin et see nii soodsalt, siis lõpuks ostin ikka ära :)

      Delete
  2. Ma olen tähele pannud, et mul võib olla palju pluuse, kuid lõpuks kannan ikka paari lemmikut.. kuni ribadeni! Üritan nüüd vähem riideid osta, ja kui midagi seisma jääb, siis annan kellelegi ära.

    Toredad ostud, ma kannaks ise paljusid sinu valikuid. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures mul on ka nii ja seetõttu tundubki alati, et pluuse on nii vähe, kuna osad lihtsalt seisavad ja siis jäävadki lõpuks kas kodus kandmiseks või jagan ära kellelegi, aga samas ostan ikka uusi, et oleks valikut, et äkki tekib mõni uus lemmik. Kuigi nende pluuside poole pealt usun, et kannan neid kindlasti, kuna lõikelt leidsin lõpuks suurem ahulga selliseid pluuse, mis mulle hästi sobivad.

      Vahepeal oli siin mingi periood, kus enamud pluusid olid niiöelda ilma käisteta, et kahest jupist kokku õmmeldud ja selt tekkis pisut käise efekt, aga need olid nii ebamugavadm, et siiani seisab mõni selline veel lihtsalt kapis. Lisaks on nende tekolteed suht väiksed, põhimõtteliselt olematud ja kuna mul on lühike kael, siis ei istunud kuidagi mulle. Ilmselt seetõttu sattusingi nüüd hoogu, et kõik olid järjest sobilikud :D

      Delete
  3. milleks nii palju odavat pahna kokku osta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miks palju? Sest garderoob vajas täiendust. Miks ma peaks ostma asju kallilt, kui saab ka odavalt? Mind on kasvatatud nii, et võimalikult odavalt tuleb hakkama saada. Seega ma ei näe mõtet osta 15 eurist pluusi, kui ma saan selle ka vabalt 5 euroga kätte. Ning see, et asi odav on, ei tee veel sellest pahna, sest paraku on aeg näidanud, et ega need kallid ja niiöelda kvaliteetsed asjad ei pea just eriti kauem vastu.

      Delete

Powered by Blogger.