image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Home sweet home.

Päris palju aega on viimasest postitusest juba möödas. Ja ei ma ei hakka vabandama, et mul oli see ees ja teine asi ees. Mul lihtsalt ei olnud tahtmist miskit kirjutada ja ma ei näe mõtet teksti pastakast välja imeda, kui mul pole selleks vastavat tuju, sest üldjuhul saab ka lugeja ju sellest aru, kui tekst on sunniviisiliselt kirjutatud või pildid tehtud lihtsalt selleks, et miskit peab ju postitama. Ei pea. Ja ma arvan, et see on täiesta arusaadav, kui mingi hetk pole lihtsalt seda motivatsiooni. Sest siiski ma eelkõige teen seda kõike ju enda rõõmuks, mitte selleks, et mul on nüüd lugejad ja see on mu kohustus. 

Igatahes mu vahepealne aeg on möödunud koolis, tööl ning tööinrvjuudel. Ehk siis kokkuvõtteks möödunud kuust -  alustasin küll uues kohas töö, kui see õhkond seal ei sobinud mulle kohe üldse, kuigi mul on aastatepikkune kogemus antud tööga. Seega jäi september mulle nii esimeseks kui viimaseks kuuks seal. Kuid meelt ma ei heida, sest olen nii mõningadki positiivsed tagasisided vestlustelt saanud ja ka mõned tagavaravariandid otsinud, seega loodan, et juba varsti varsti olen jälle tööinimene.  

Ning lõpuks, lõpuks sain mahti ka korra koju tulla, sest mul oli esimene vaba nädalavahetus. Niisis sai tänane päev koos vanematega veedetud ning vanavanemaid külastatud, sest juba homme sõidab ema jälle mõneks ajaks ära, seega oli hea, et just praegu mul see vaba hetk tekkis, et koju sõita. Ühtlasi nägin taas seda üleannetud jõpsikat. Oh, kui palju ta kasvand on ajast, mil ma teda viimati nägin ja veel mõeldes, et mõned kuud tagasi mahtus ta kõigest mu peaopessa. Aga temast pilte saada on ikka üks paras katsumus, sest sa pead kogu aeg valvel olema, millal tekib hetk, et ta mõneks sekundiks ka ühel kohal püsiks. 

It's been long time when I last time posted here something. Let's just say I did't exactly feel like writing or taking photos. And you if don't feel it, just don't force yourself to do that, because usually you can pretty easily read that out, that the writer forced himself to write something. Blogging it's something I do for myself and not because I have readers. If it's otherwise, then it just won't work.

So if I can say something about my last month, then it was school, work and job interviews. I quit my last job and now looking for new one and I really really hope that soon I will have a job again. So I finally had a weekend off and I decided to come home. Since my mother goes away for a month again, I find that it's perfect time to spend some family time. And also today I visited my grandparents and saw my little cutie who have grown so big. It feel like yesterday when she was just so so little.








Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

Powered by Blogger.