image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Still loving gems

Mõtlesin, et polegi siia viimati valminud ehetest pilte lisanud. Praegu olen truuks jäänud erinevate kividega ehete valmistamisele. Ja kui mul vaid rohkem aega oleks uusi kive otsida ja veel neid valmis teha, siis neid tuleks vist lademetes. Aga siin need mõned on, mis ma kiire aja vahel olen suutnud valmis teha. 

I thought that I haven't shared latest jewelry with you. Even tough I don't have that much time for that anymore I have done some with gems again. And I guess that for now it will be the main style I will stick with, because I really do love making them. If only I could have more time to look for new stones. 




Share this:

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Mul täitsa teemaväline küsimus, Sa vist oled new lookist tellinud asju? palju see postikulu tuli? kas sa nt ühistellimust ei tahaks teha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. New lookis oleneb täiesti tellimuse suurusest, kui ma nüüd õigetsi mäletan, siis kuni 65 € suuruste tellimuste puhul oli postikulu vist 6 € ja üle 65€ tellimuste puhul on saatmine tasuta. Kui ma piisavalt inimesi kokku saan, siis võin loomulikult ühe ühistellimuse teha.

      Delete
    2. oleks väga tore :)

      Delete
    3. Teeksin tellimuse 8.novembril. Nii, et saada oma soovid mulle meilile :) haly.kont@gmail.com

      Delete
    4. avastasin, et oled ka Selectfashonist teinud tellmust, see lehekülg tundub isegi parem ja postikulu vist sama? äkki tahad hoopis sealt tellida millalgi? :D

      Delete
    5. Selectfashionsist tellimise puhul kahjuks postikulu kõige odavam pole. Kui õigetsi mäletan, siis kuni 5 toodet on 9€ postikulu, aga edasi läheb asi päris kalliks. Varasemal korral, kui plaanisime ka kahekesi tellida, mõlemal oli umbes neli asja, siis oleks postikulu läinud ligi 30€. Kuid kui soovite ja 9€ postikulu sobib, siis võin kuni viis eset sealt teile tellida.

      Delete

Powered by Blogger.