image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Uuel aastal uue hooga

Head uut aastat ka siit poolt. Pole päris pikalt olnud mingit tahtmist arvutit kätte võtta, kuid mõne tööasja pärast ta lahti teha ikka tuleb, siis võiks ju ühe postituse vahepeal ka teha. Kuigi mu tuju on on põhimõtteliselt jõuludest saatis täiesti olematu ja hea meelega istuksi ainult kodus teleka ees, sest tervis on jälle täitsa korrast ära, aga eluga tuleb ikka tasapisi edasi minna, aga ilmselgelt mitte nii suure hooga kui lootsin. 

Aga tegelikult on mul veel näitamata üks tellimustöö detsembrikuust ning sihilikult ei tahtnud ma seda varem näidata, kuna see läks kellelegi kingiks, siis ei hakanud selle avalikustamisega siis veel riskima. Aga siin ta nüüd. Võiks öelda, et ise jäin päris rahule. Kui arvasin, et nii väikselt nägude joonistamine osutub raskeks, siis tegelikult oli neid sedasi täitsa tore joonistada.

Happy new year! I haven't been here for a long time, but I haven't had a mood to take out my computer. But since some workstuff needed to be done, I couldn't avoid it any longer. Even though my I haven't had any good mod since Christmas, because my health is so out of hands again and I would like to just be cozy on the sofa and watch tv, but I need to go on with life, so can't do anything about that. 

But actually I wanted to show you  one drawing from December. I couldn't show it before, since it was a gift from someone, so I couldn't risk showng it here. But here it is now and I'm quite happy with it. If I at first thought that it will be so hard to draw faces when they are so little, but actually it was quite easy. 




Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

Powered by Blogger.