image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Teeviit

Kuna mulle on nii mitmelgi korral mainitud, et võiksin kas või lühidalt kirjutada ka inglise keeleses, siis mõtlesin, et katsetan. Kuid ma ei luba, et kõik grammatiliselt 100 % õige on.


Reedel käsisin, siis Teeviidal. Iseenesest oleks tahtnud seal kauem ringi vaadata, aga kõigil oli millegi pärast nii kiire lihtsalt linna peale kolama minna, nii et eriti kaua seal ei olnud. Samas õnneks sain päris palju materjali koguda ja veidike ka keeletestide kohta rohkem uurida. Ja lisaks avastasin sellise firma(ma ei teagi kas frima on õige sõna selle kohta) nagu Evenor, mille kaudu saab ka välismaale õppima minna ja seal siis avastasin sellise Taani ülikooli nagu KEA, mida teistel lehtedelt varem leidnud pole ja mis võimaldab õppida sellist ala nagu Ehted, tehnoloogia ja ärindus, nii kui inglise keele testiga kõik hästi läheb, siis olen, enam kui kindel, et see on üks aladest, kuhu kandideerin.

Mu digika aku on ikka täiesti otsi andmas, nii et mõned pildid, mis sai suht kiiruga tehtud, kuna aku oli taas igal hetkel üles ütlemas. Ja ärge unustage, et käimas on ka giveaway.

Some people mentioned that it will be great if I write in English too, so I decided to try, but I can't promise that everything is 100 % grammatically correct.

On Friday I went event what is called ''Teeviit''. Estonians know what is it, but for others, it's this kind on event where most Estonian and some other European universities set up their box and then people can get information. It helps a lot if you want to go university. There I discovered Evenor and thanks to this if found another Denmark university KEA, what I'm interested in. I would liked to be there for longer time, but others wanted to go to the city to just hang out. But still i got some important information, and I'm pleased that I went there.

 
 
 
 
 
 
 

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.