image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

DIY - sõrmuste hoidja/ring holder

Kuna mu sõrmused vedelevad pidevalt igal pool laiali, siis otsustasin ise ühe sõrmuste hoidja teha. Nüüd  kõik ilusti ühes kohas.

Vaja läheb:
puidust plaati, 4(või rohkem, kuidas ise soovid) puidust pulka, musta värvi(kasutasin akrüülvärvi), valget pitsi, pintslit, liimi(kasutasin puiduliimi) ja  kruvisid. Kui otsustad pulgad lihtsalt plaadi külge liimida, siis pole kruvisid vaja ega auke plaati puurida, aga kuna mul isa ütles, et kruvidega on väiksem võimalus, et need pulgad ära tulevad, siis otsustasin kruvide kasuks.

Kõigepealt lasin isal augud plaadi sisse puurida ning siis värvisin nii pulgad kui plaadi musta akrüülvärviga üle ning lasin veidi kuivada. Katsin plaadi pitsiga ning kinnitasin kruvidega pulgad plaadi külge.


My rings constantly lie all over the place, so I decided make a ring holder. Now all my rings are on same place.

You need:
wooden plate, 4(or more, depends how many you want) wooden sticks, black color( I used acrylic color), white lace, paint-brush, glue(I used wood glue) and screws. But if you decide to glue sticks on the plate then you don't need screws and you don't need to drill holes in the plate. But my father said that if I use screws then there are smaller possibility that these sticks come away.

First of all I let my father drill holes in the plate and then I painted this plate and sticks with black acrylic color and let them dry. Then i put lace on the plate and lastly I assured sticks to plate with screws.

 
 
 
 

Share this:

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Väga super idee! Olen ise mõelnud ka juba väga pikalt, et peaks endale mingisuguse sõrmuste hoidja valmis meisterdama.

    ReplyDelete
  2. great DIY!
    Neat post and love your blog... would you like to follow each other!

    My Lyfe ; My Story
    @MyLyfeMyStory 

    ReplyDelete
  3. Väga kihvt idee ja näeb kena välja. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.