image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Hello September!

Nüüdseks olen Tallinnas oma uues kodus ennast enam-vähem juba sisse seadnud ja internet on mul nüüd ka jälle olemas, nii et loodetavasti olen nüüd tagasi blogilainel. Ülikoolis olid täna esimesed loengud ka, esmamulje on väga hea, kui siis välja arvata ainult füüsika, sest no sellest ma ei saanud mitte midagi aru, aga vähemalt ma polnud ainus. Enne kolimist käisin veel kutsikaid korra vaatamas ja loomulikult pidin neist jälle pilte tegema. Ja ega paari pilti välja valida ei olne ka just kerge, nii et siin nüüd hunnik pilte nedest armsatest tegelastest teile vaatamiseks.

Now I'm almost settled down in my new home in Tallinn and I have internet connection again, so I hope that I will be active on blog again. Today I had first lectures, for so far I like it, except from physics, because I didn't understand anything in there, but luckily I wasn't the only one. Before moving to Tallinn I went to my dad's work to see these lovely puppies before leaving. And of course I had to take some pictures too and I couldn't choose some of these, so here are a lot of photos of these sweeties. 












Share this:

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Nii armsad, et tahaks nutta :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. oleks hea meelega ühe endaga Tallinnasse kaasa võtnud :)

      Delete
  3. märkasin, et oled ühel fb lehel huvitatud big time rush'i postrist ja kuna ma ise olen nende suur-suur fänn, siis tahtsingi küsida, et kas sina ka? :) ja no eestis on nende fänne vähe ja sellepärast lihtsalt küsingi, kuna see suht haruldane. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, mind ei huvita absolootselt Big Time Rush. Sa oled kuskilt ilmselt midagi valesti lugenud.

      Delete
    2. Ma ei teagi, lihtsalt seal oli kirjas Häly Kont.

      Delete

Powered by Blogger.