image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

BIO2YOU Orgaaniline näopuhastuskreem

Nüüd on aeg siis teiega oma arvamaust jagada BIO2YOU orgaanilisest näopuhastuskreemist.Kui ma esimest korda seda toodet nende kodulehel nägin, siis esimene mõte oli loomulikult, kuidas saab kreem mustust näolt eemalda, seega kõige enam ootasingi just selle toote katsetamist ja praeguseni olen väga rahul sellega.

Now it's time to write about BIO2YOU organic facial cleanser. When I first time saw this product on their homepage, then I was like '' How one cream can clean dirt from my skin?'' But now when I have used this couple of times I really like it. 

Kreem tuleb kõigepealt põhjalikult nahale masseerida ja seejärel veega loputada. Kui juba niisamagi teeb see naha üsna pehmeks, siis peale veega loputamist muutub nahk kohe eriti siidiseks. Ja seejures see tõesti puhastab naha ära, mu näonahk nägi kuidagi eriti puhas välja, millesse mul alguses just suurt usku polnud. Ehk üldiselt mul pole suur sõber erinevate näopesuvahenditega, sest üldjuhul need lihtsalt ei toimi, kuigi seda lubavad, niisiis on minu pikaagsed sõbrad olnud lihtsalt seep ja vesi, mis teevad oma tööd väga hästi, kuid selle kreemiga tundub nahk kohe eriti puhas. Teiseks mainiks veel ära, et minu rasuse naha puhul on see suurepärane abimees ehk kui ma seda ka hommikul nägu pestest kasutan, siis ei hakka päeva peale muu nägu(eriti just nina) nii kergelt läikima, mis teeb minu silmis selle toote veel eriti heaks. 

Firstly you have to gently massage it onto your face and then wash off with water. It makes your skin very soft and it actually cleans your face, which I kind of didn't believe in the first place. I'm not a big friend with different facial cleansers, because these always disappointing me. So far a my true friend have been water and soap, but this cream makes your skin even more cleaner. So it's definitely going to be my new best friend.  Secondly I want to mention that it helps with oily skin. If I use it in the morning when I wash my face then my face(especially nose) don't get oily that fast, so it mean shine free face for longer time. So that's the part, which make me want to use it even more.


Lisaks tahaks ära mainida, et kreempudeli väljanägemine on mõnusalt minimalistlik ja klaaspudel on kindlasti suureks plussiks. Jah selle toote kohat tuli küll üks suur kiidulaul, aga tõesti mul pole miskit halba öelda, sest see on lihtsalt imehea ja igati oma hinda väärt.

Additionally I really like this cleanser is in glass bottle and I like it's minimalist look. Yes, as you can see I don't have anything bad to say about this product, because I really like it, so it's definitely worth it's price. 


Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Tundub, et on hea toode :)

    kkelllyblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. BIO2YOU näopuhastuskreemi leiad siit: http://www.bio2you.ee/toode/orgaaniline-naopuhastuskreem/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.