image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

BIO2YOU

Kolmapäeval tuli mulle teade, et mind ootab pakiautomaadis pakike, aga kuna viibisin sel hetkel Tallinnas, siis sain pakile alles täna järele minna. Nimelt BIO2YOU saatis mulle testimiseks kaks toodet, mis muideks lõhnavad väga hästi.  Kui te ehk pole veel neist kuulnud, siis BIO2YOU on looduskosmeetika bränd, kes toodab astelpaju baasil näo - ja kehahooldustooteid ning nende tootevalikuga saate tutvuda nii nende Facebooki lehelt kui ka kodulehelt. Nii, et asun nüüd katsetama, et varsti oma kogemusi ka teiega jagada.

On Wednesday I got SMS that there is package waiting for me to pick it up, but since I was in Tallinn at the same time I went to get my package today. BIO2YOU send me two of their products to test and these smell so so good. But if you haven't heard about them, then BIO2YOU is natural cosmetics brand, which produces facial and treatment and body care products on sea buckthorn base. You can see more of them products on their homepage. So now I'm going to try these, so I can share my opinion with you.


Share this:

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Tere! Mulle väga, väga meeldib sinu blogi. Mul tekkis küsimus, et kas sa võtad ise firmadega ühendust või nemad sinuga? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle :) Minu jaoks on see küll esimene kord, kui mulle testimiseks tooteid saadetud on, aga praegusel juhul võib öelda, et võtsin nendega ise ühenust. Tähendab, neil oli üleval pakkumine, et nad otsivad blogijaid, kes oleks nõus nendega koostööd tegema.

      Delete
  2. Nice post!!!
    Have a good week!!! I follow you by Bloglovin and my like in bloglovin for your post!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete

Powered by Blogger.