image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

If only I could fly as fast as time does

Kui mina olen enamus aja ilusatets ilmadest koolis või tööl veetnud ja õhtul ei ole viitsimist enam oma voodist kaugemale liikuda. Või ehk viitsimist isegi oleks, eriti nüüd kui õhtud ka juba üsna valged, siis pole just eriti aega, sest vaba aja hõlmab üldiselt õppimine. Sest nii uskumatu kui see ka pole on pooleteise kuu pärast juba sessiaeg käes ja kahekümnendaks maiks ka kool läbi. Iseenesest, kui ma oma laboritöödega järje peale saaks, siis polekski see tegemata asjade hunnik nii suur. Seega pildistamiseks aega napib, aga paar pilti oma Pätakat olen jõudnud natuke isegi pildistada, kes kevadet täiel rinnal naudib.

If most of the time I am at school or at work, then on evenings I just don't want to move away from my bed. Well, maybe sometimes I want, but then I just don't have time, because there tons of lab work what I have to finish at home, if I can catch up all the things I haven't done there, then I would have plenty of free time. It's weird to think that one and half more month and the exams period start and by 20th May my first year of university will be over. So since I have a lot of homework to do I haven't had opportunity to take many pictures. pictures. But I managed to have little time to take some photo of my sweet Pätu, who is really enjoying the spring. 





Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Mis kiisu silmaga on :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ühest silmast on ta kahjuks pime. Kuna sai teiselt kassilt silma kriimustada. Kui tema on selline mänguhimuline ja läks mõttega teise kassiga mängida, siis too teine kass läks talle kallale ja minu Pätu sai silmast kriimustada ning silmale tuli kae peale. Loomaarst küll ütles, et see oleks võimalik eemaldada, kuid see tuleb üsna pea tagasi, seega sedasi kogu aeg eemaldades läheb see lõpuks üsna kulukaks. Seega otsustasime sedasi jätta, kuid siiani tundub, et teda nagu ei häiri see eriti, et ta ühe silmaga ei näe, sest endiselt on väga mänguhimuline ja elurõõmus kass.

      Delete

Powered by Blogger.