image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

New in - New Look

Paar nädalat tagasi tellisin omale New Lookist uued saapad, sest kõik mu seinsed madalad saapad on järjest katki läinud ehk see talv, mis oli on üks saabasterohke talv olnud. Kui ma õigesti mäletan siis ostsin kokku kolm paari saapaid, kuna kõik läksid peale paarinädalast kandmist katki. Lõpuks otsustasin sii mujalt tellida lootuses, et need peavad nüüd kauem vastu. Tellitud sai need soodustuste ajal, praegugi peaks seal veel mõned saadaval olema.Kohale tulid need üpris kiiresti, seega olen juba ligi nädalake saanud mõnusalt neid saapaid kanda. Need on lihtsalt ülimugavad ning kuna jalatsite poole pealt on New Look mulle vägagi usaldusväärseks muutunud, siis tellin neid sealt teine kordki. 

Few weeks ago I ordered new boots from New Look, because basically all my boots are broken, so I needed new ones. These were on sale and actually there are some left with good price. I just love love these these and have worn these since then every day, because these are just so comfortable. 


Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Kas sa viisid saapad peale lagunemist ikka poodi tagasi ja nõudsid vahetust? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. No see üks pood ütles kohe alguses ära, kui ostma hakkasime, et nemad kaupa tagasi ei võta (kuigi seaduse järgi vist peaks) aga no kuna need tundusid sellised tugevad ja poleks elu sees arvanud, et neil tald võib katki minna sedasi, siis sai ka tšekk minema visatud, kui nad niikuinii neid tagasi poleks võtnud, seega siis oli juba hilja tagasi minna nendega. Ja teised New Yorkeri omad läksid katki paar nädalat peale ostmist ja tegin just rahakoti tühjendust ja viskasin tšekki minema, kuna 14 päeva oli möödas ja järgmine päev läks nendel saabastel tald täpselt sama koha pealt pooleks. Käisin küsimas ka, et kas saab tagastada, et mul kaardimakse see pisike lipik veel alles, aga seda suurt tšekki oleks ikka vaja olnud. Nii et viimasega koha pealt olin ise loll natuke, sest mul tuli hiljem alles pähe, et jalatsite puhul peaks tagastusõigus pool aastat ju olema.

      Delete

Powered by Blogger.