image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Artistry Signature Color huulepulk

Olin täiesti ära unustanud, et selle postituse salvestasin esialgu draftina ja nüüd pea kuu hiljem avastasin, et polegi avaldamise nuppu vajutanud. Kuid mis seal ikka, parem hilja, kui mitte kunagi.

I totally forgot that this post I saved as draft and know about month later noticed that I haven't published it. But in this case I guess its better later than never.

 
Selle aasta Märtsis tulid Amway Artistry sarjas müüki Signature Color uued huulepulgad, mis on kreemija konsistensiga ja läbikumavad. Minu oma on toonis 59.

In this year's March Aristry released new Singature Color lipstick whis is more transparent and creamy. Mine is in tone 59.  
 

Mäletate ehk, kui virisesin Maybelline huulepulga üle, et see ei püsi absoluutselt peal. Artistry oma on sarnase põhimõttega, kuid tunduvalt püsivam. Püsib peal nii kaks kuni kolm tundi ja siis oleks vaja värvi pisut värskendada. Seega lõpuks siiski leidsin selle mida otsisin. Huulepulk, mis ei oleks nii intensiivne, kuid samas püsiks kauem peal kui vaevu tunnike. Nii et viis pluss Artistryle selle imelise toote eest. 

Maybe you remember when I talked about Maybelline lipsticks and I wasn't quite pleased with it. Artistry lipstick is basically the same kind, but the big difference is that it stays on about two to three hours. So finally I find a lipstick which isn't with that intensive color, but stays on more than hour. So here goes one big five to Artistry for this product.


Ja kui kellelgi peas olema huvi Amway toodete tellimse vastu või äkki on huvi hoopis liituda, siis võite minuga julgelt kontakteeruda.

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.