image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Cold as winter

Kuigi ma pole nina väga toast välja pistnudki, siis enne kui täitsa haigeks jäin, sai selle külma pakasega ka mõned pildid tehtud, kuigi üha enam mulle tundub, et mingiks ajaks on piltide tegemine end minu jaoks täiesti ammendanud, sest miskipärast kogub kaamera kogu aeg ainult tolmu ja kasutust see väga ei leiagi. Mäletan kui põhikooli ajal sai nii palju aega õues veedetud, et mingit kindlat pilti kätte saanud ja kui palju rõõmu see omal ajal valmistas. Aga vahel poodi minnes on täitsa tore ikkagi kaamera kaasa haarata. 

For more than a week I actually haven't been outside much, since I also caught a cold. But before when I was totally freezing outside I even take out my camera for a day. But lately it seems like I don't enjoy taking photos that much, since most of the time my camera only gathers some dust. But again sometimes it's still nice to take it outside with me. 





 





Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Praegused ilmad on niiii ideaalsed! Päike ja lumi lausa maagilised! Pead ikka rohkem kaamerat haarama, väga ilusad pildid!

    ReplyDelete
  2. niiiiiiiiiiiiiiiiiiii mõnus! mäletan ise ka, et kooli ajal ikka sai kõvasti pilte tehtud koguaeg.. just talvel. aga mul sama lugu, et kaamera kogub vaikselt tolmu.... pole tegelikult nagu motivatsiooni ka.

    niii mõnusad talvised pildid, panevad mind hetkel kohe eriti eestit igatsema! :) (ja siis siia lõppu tahaks panna seda südame silmadega smaili, hihi)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.