image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

New in - ebay

Margaret Berger - I Feed You My Love

Tegin umbes kaks nädalat tagasi ebayst tellimuse ja kaks pakikest on kuidagi eriti kiiresti kohale tulnud. Olin arvestanud, et need saabuvad millalgi aprillis. Aga loomulikult on mul hea meel, et asjad nii vara kohale saabuma hakkasid.

About two weeks ago I ordered some thing from ebay and two packages arrived pretty quickly. I figured that these thing arrive sometime in April. But of course I am really happy that things arrive so early.

 
Selline valge kell on mul juba olemas, aga kui valget tellisin, siis ei suutnud otsustada kas võtta must või valge. Siis otsustasin valge kasuks. Kui nüüd otsustasin, et tahan ikka musta ka. See oli odavam kui valge ja lisaks oli sellel veel lisapatarei kaasas. Maksis see umbes 2.30 €. Kui olete huvitatud, siis tellida saate seda SIIT.

I already had white like this. But when  I ordered white, I actually couldn't decide which one to take - black or white. Then I decided to take white. But now I decided that I want black one too. This was cheaper than white and additionally it had extra battery too. It cost about 2.30 €. If you are interested you can order it HERE.

Ehted on asjad, millest mul ei ole kunagi küllalt, nii et sai ka mõningaid ehteid tellitud ja üks sõrmus jõudis juba kohale. See maksis umbes 0,76 € ja seda saate tellida SIIT.

Jewellery are things which I never get enough, so I ordered some jewellery too and one ring already arrived. It cost about 0,76 € and you can order it HERE.

Ja lisaks veel ühed kõrvarõgad, mis ma leidsin Expressionsist. Maksid need 3 €.

And one more earrings, which I found from Expressions. These cost 3 €

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.