image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Sunday at home

Tänane päev on küllaltki koduselt möödunud. Nagu varem mainisin, siis alustasin oma esimese eksamitööga ja see tuleb siis Nina Dobrevist. Tegelikult tegin juba algust kahe järgnevaga ehk siis esialgsed piirjooned on pigas. Üks neist saab siis olema Patrick J. Adams ja teine Jennifer Love Hewitt. Kaks tükki pean veel tegema, aga pole suutnud veel otsustada keda joonistada.

Today I have been home for whole day. Like I mentioned earlier I started with my first exam work and it's about Nina Dobrev. Actually I already started with two other drawings, so the contours are done. One will be Patrick J. Adams and the second will be Jennifer Lowe Hewitt. I have to do two more, but I haven't decided who to draw.

 

Vahelduseks veetsin natuke aega tumblr'i seltsis ja sõin imehäid kaneeli hommikuhelbeid koos jogurtiga.

For a change I spend some time with tumblr and ate delicious cinnamon kelloggs with yogurt.

Seejärel suundusin tagasi joonistama, nii et nüüd on nägu põhimõtteliselt valmis.
Then I headed back to drawing, so for now the face is basically finished.
 

Alguses oli plaanis ka küpsetada, aga kuna ema jõudis minust juba ette siis võtsin omale hunniku Buradis ette ning asusin sobivad lõiget otsima, et üht pluusi teha. Nii, et kui see tuleb nii välja nagu ette kujutan, siis näete seda kindlasti ka siin.

I had plan to bake something, but my mom already did a cake, so I took a wodge of Burdas and started to look for a pattern for blouse. If it comes out like I have picture in my mind you definitely going to see it here.
 

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.