image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Manhattani toorjuustukook mustikatega

Tegin täna ühte parimat toorjuustukooki, mida tean ning otsustasin retsepti ka teiega jagada. Minu retsept erineb pisut originaalretseptist, aga seda vaid väga vähe.

Today I made the best cheesecake, what I know and decided to share this recipe with you. My recipe differ a little bit from original, but this difference is very little.

Põhi: Digestive küpsiseid(umbes pool pakki) , 100 g võid
Täidis: 300g toorjuustu, 75g suhkurt, 2 muna, sidrunit, 1 tl vanillishkurt, mustikaid
Kate: 250 g hapukoort, 4 tl suhkurt, mustikaid

Base: Digestive biscuits(about half of the pack), 100 g butter
Filling: 300 g cream cheese, 75 g sugar, 2 eggs, lemon, 1 tsp vanilla sugar, blueberries
Topping: 250 g sour cream, 4tsp sugar, blueberries


Purusta 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhja küpsiseid, seejärel sulata või ning vala küpsisetele, sega kõik ühtlaselt ära ning suru tugevalt vormi põhja ning aseta natukeseks külmkappi.

Use 24 cm diameter springform cake tin. Crush biscuits in cake tin, then melt the butter and mix it up with biscuits. Then press the mixture into the bottom of tin and put it on the fridge.

Sega kokku toorjuuts, munad, suhkur ja vanillisuhkur, siis võta 1/4 sidrunist ning pigista mahla segusse. Seejärel võta põhi külmikust ning vala segu sellele ja lisa mustikaid ning küpseta 180 kraadijuures umbes 25-30 minutit. Seejärel lase koogil jahtuda 20 minutit.

Mix cream cheese, eggs, sugar and vanilla sugar, then take 1/4 of lemon and press the juice out of this to the mixture. Then take your base from fridge and pour the filling on it and add some blueberries. Bake it on 180 degrees about 25-30 minutes. Then let it cool down for 20 minutes.

Sega kokku suhkur, hapukoor ja vanillisuhkur ja jällegi pigista sisse 1/4 sidruni mahla. Vala segu koogile ning küpseta 230 kraadi juures 5-7 minutit. Lase veidi jahtuda ning lisa peale veel mustikaid nind aseta mõneks tunniks külmkappi.

Mix sugar, sour cream and vanilla sugar and again take 1/4 of the lemon and press this juice to the mixture. Pour this to the cake and bake on 230 degrees for 5-7 minutes. Let the cake cool down then add some blueberries to the top of the cake and put it to the fridge for couple of hours.
 


Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.