image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Nicole by O.P.I. küünelakid.

Sünnipäevaks sain O.P.I. Nicole sarja kaks küünelakki ning nüüdseks olen ma mõlemad ära katsetada jõudnud. Värvide poolest meeldivad mulle mõlemad väga, kuid kummalgi on siiski omad vead,.

One of my birthday presents were Nicole by O.P.I. nail polishes and now I used both. I really like both colors, but these two have their negative sides too.



Esimene on siis superilus roheline toonis One Time Lime. See värv meeldib mulle eriti, mõusalt suvine. Suureks plussiks on laki puhul see, et see on üsna paks, mistõttu piisab vaid ühest kihist. Laki püsivus on väga hea, see püsis peal üle nädala enne, kui otstest maha hakkas tulema. Kuid kahjuks on sellel lakil üks väga suur miinus. Peale laki eemaldamist jääb küüntele roheline pigment. Seega olen praegu lihtsalt sunnitud kogu aeg lakki kandma, sest see ei näe üldse ilus välja. Alguses olin lootuses, et küll paari korraga ära kaob, aga ei kao see kuskile. Kuna kasutasin seda üsna kohe peale seda kui sain, siis nüüdseks on pool sellet pigmendist juba välja kasvanud.

The first one is really beautiful green nail polish in tone On Time Lime. I really like this color, it just something which fits really well with summer. The best thing about this is that it's pretty thick, so one layer of nail polish is enough. It stays on long time, it was about more than week when it started to come off. But this nail polish have one big minus. After removing nail polish, it leaves green pigment to nails and it doesn't look nice so right now I just have to wear nail polish. I used it right after I got this and now half of this pigment is outgrown, so it means I have to wait more than a month to get rid of this pigment.
 

Teine on lilla toonis Prized Possession Purple. See toon õnneks mingit pigmenti ei jätnud, kuid selle eest selle puhul vaja vähemalt nelja lakikihti, et see ilus jääks, kuna see on ikka päris vedel küünelakk. Püsivus ei ole kahjuks nii hea kui võiks.

The other one is Prized Possession Purple. Fortunately this one doesn't leave any pigment, but it's pretty fluid, so I had to put on at least four layers. The stability isn't that good.

Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Selle rohelise puhul äkki aitaks aluslakk? Muidu mulle meeldib see lilla hirmsasti :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.