image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

My new sweetie

Eelmine nädal tellisin omale uue kaamera ära, kuna see oli lihtsalt niivõrd hea hinnaga. Täna tõi kuller selle koju ära. Kuijutage ette, kui piinarikas on üks tööpäev, kui tead, et homikul toodi sulle selleine asi koju ära. Kui koju sain, siis loomulikult esimese asjana fotokat uudistama( kuigi mul oli kõht üsna tühi, siis kaamera kätte saades oli see juba ununenud, et süüa tahtasin) ja tegin mõned katsetused ka.

Last week I ordered new camera, because the price was pretty low and today it arrived. You know how hard it is to be at work if you know that in the morning postman bring you this awesome thing. W hen I reached home then firstly I took camera(even though I knew I was pretty hungry, but when I got the camera I even didn't think on that anymore) and went outside and tried to take some photos.
 






Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Canoni kaamerad on minu arust ühed parimad, oman ise 650D-d ja ei vahetaks seda ühegi teise kaamera vastu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures ma tükk aega kahtlesin, kas tellida Canon, kuna olin paaril korral klassikaaslase Nikonit kasutanud, aga nüüd Canonit kasutades on sellest ikka parem mulje :)

      Delete
  2. Paljuga selle kaamera kätte said? Kas teed hästi pilte? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 299.90€, nii et päris hea pakkumise otsa sattusin. Praegu antilas endiselt selle hinnapakkumisega üleval. Oma pildistamisoskust ma nüüd hinnata eriti ei oska :D aga kui mõtlesid hoopis, kas kaamera teeb häid pilte, siis jah, mulle meeldib :)

      Delete

Powered by Blogger.