image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

New in - jewelry and make up

Üle pika pika aja olen omale ka mõned uued asjad soetanud, peamiselt siis ehted ning ka mõned kosmeetikatooted. Viimasel ajal riideid ostes ei meeldi mulle ei üks ega teine asi, nii et lõpuks lahkun poest ikkagi tühjade kätega, mis on tegelikult rahakotile vägagi tervislik.

After long long time I have bought some new things, mostly jewelry, but also some make up products. But on the clothes part I don't like anything lately, so from stores I leave empty-handed, which I actually really good to my purse. 

 
Cubus - 7.45 €


Tegelikult mul olid ka varem sarnased ristiga kõrvarõngad, aga kuna ma kaotasin ühe ära, siis tahtsin hirmsasti uusi. Nii, et kui käisime oma stilistika ülesannet River Islandis tegemas, siis jäid nad mulle silma ja järgmisel päeval läksin tagasi ja ostsin ära, ühtlasi tuli kaasa ka see õrn käeehe. Kõrvarõngad maksid 3.95€ ja käekett maksis 1,98€.

Actually earlier I had similar earrings with crosses, but I lost one. So when we went to River Island to make our stylistics homework I saw these and went back next day to get myself these. Also noticed this little barcelet. Earrings cost 3.95 € and bracelet 1.98€


Töö juures ma paratamatul imetlen kogu aeg neid ehteid, eriti suur tahtmine kõiki endale soetada on siis kui sa neid parasjagu seal veel juurde panema pead või ümber sättima. Siiani olen suutnud ennast ikka vaos hoida ja piirduda ühe paari kõrvarõngaste ja kaelakeega. Mõlemad on Pärit TIGERist ning kõrvarõngad maksavad 3€ ning kaelakee 2€.

At work I'm always admire these jewelry, especially when I have to put some more out or have to reorganize them. So it's hard to hold myself back of buying more of these, luckily until now I have only bought one pair of earrings and one necklace. These are from TIGER and necklase cost 2€ and earrings 3€.


Ühtlasi vajasin ma ka hädasti uut ripsmetušši ja kuna Ideaal Kosmeetikas on praegu kampaania, kus vana toote eest saad uue 25% soodsamalt, siis kasutasin võimaluse ära. Nii, et sain uue ripsmetušši 9.28 €-ga. Ja lõpuks otsustasin omale ka ühe huulepulga osta. Kuigi ma niiväga huulepulka kanda ei armasta, kuna mulle alati tundub, et see rõhutab mu alahuult, mis on minu arvates ehk liiga suur, aga see toon on mõnus hele ja üsna naturaalne. Maksis ta 9.85€. Ja selleuue kulmugeeli sain ma kingitusena kaasa, seega ei oska ma selle hinna kohta miskit öelda.

I really needed new mascara and since Ideaal Kosmeetika had a campaign, where you can get 25% off from new product when you take you're old one back to store. So I got my new mascara with 9.28 €. And finally I bought myself a lipstick. Usually I don't like to wear lipstick, since my bottom lip is too big and it seems even more bigger when I add some lipstick, but with this natural tone it don't seem that bad. It cost 9.85€. And this new eyebrow mascara I got as a gift for buying two Maybelline products, so I don't know how much it costs.

Ja seda kella ma märkasin täiesti juhuslikult Jyskis ja kuna käekell kulub töö juures ära ja kõik mu käekellad on maal, siis sai ka see ära osetud. Hinnaks oli tal 4,99€.

This watch I saw on Jysk when I went there to bought some hangers and since it's really useful at work I bought that one as well. Because I left all my watches at home when I moved back to Tallinn. This one cost 4,99€.

Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

Powered by Blogger.