image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

365 days 50 books - book 3 - The Fault In Our Stars

Ma olin üsna kindel, et mina John Greeni raamatut ''Süü on tähtedel'' läbi ei loe, sest see lihtsalt ei tundu, minu tüüpi raamat. Kuid kuna raamatupoes olid küllaltki head allahindlused, siis ei suutnud ma ikkagi vastu panna ja ostsin selle lõpuks ära. Sest no huvitas ikka küll, miks see kõigile nii meeldib. Ja nüüd tõehetkeni- ma jumaldan seda raamatut esimesest lehest saadik. Ja seda ei ole varem juhtunud, sest üldiselt võtab see ikka paar peatükki enne, kui saad aru, kas raamat sulle meeldib või mitte.  

I was pretty sure that I'm not going to read John Green's The Fault In Our Stars, because it just didn't seemed like my kind of book. But since we had pretty good discounts at book store I decided to finally buy myself that. I was just curious why so many people love that. And well I loved it from the first page. And it have never happend before. Usually you have to read like a chapter or two to understand  if you would like it or not. Definitely it's the syle of writing and well the storyline is actually good. Even funny, which I didn't expect from this book. 


Siiani teadsin vaid, et see on armastuslugu, kus kellelgi on kasvaja.  Ma polnud ei ühtegi tutvustust lugenud, ega isegi mitte filmi treilerit vaadanud. Ja no oligi armastuslugu, aga seda kuidagi teisel moel. Kõik selle raamatu puhul on kuidagi nii lihtne ja tavaline, aga samas lõbus ja huvitav. Tegelased mulle meeldivad, lugu meeldib, kirjastiil meeldib. Ehk kõik meeldib, viriseda pole midagi. Üks äärmiselt hea raamat. Kindlasti teeb selle raamatu eriti heaks autori kirjastiil. Sest olgem ausad see mees oskab ikka hästi kirjutada. Kui te pole veel seda lugenud, arvates, et see on lihtsalt mingi imal armastuslugu, siis heitke see mõte peast välja, võtke raamat kätte ja te ei kahetse. Mina igatahes ei saanud aru, miks ma varem seda raamatut lugeda ei tahtnud. Üldsegi olen tähele pannud, et need raamatud, mille lugemist ma aina edasi lükkan või vältida üritan, osutuvad ikka äärmiselt headeks. 

So far I only knew that this book is about lovestory, where someone had a cancer.  I hadn't read any description or watched movie trailer. And well it was a lovestory, but on it's own different way. Everything with this book is so  simple, but also funny and interesting. I like characters, I like the story, I like the style of writing, I like everything about that book. It's one amazing book. And well the way how it's written makes the book even more better. The man just knows how to write. If you haven't read it yet, because you think it's some typical lovestory, then forget that thought and take the book and read it. And you won't regret.  Now I actually don't understand why I didn't want to read it in the first place. Also I have noticed that the books which I don't want to read so likely are turning out to be the best ones. 


Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Aga on ju ikkagi imal armastuslugu, mis on algusest lõpuni täis klišeesid... HEAKS raamatuks on seda küll raske nimetada, pigem lihtsalt kerge lugemine, kust ei tasu eriti midagi sügavat otsida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eks maitsed ole erinevad. Minu jaoks tähendab imal armastuslugu natuke midagi muud. Sest üldjuhul ma selliseid raamatuid kätte nii kergelt ei võta, või kui võtangi, siis jäävad need lihtsalt poolikutena igavikuks raamaturiiulisse. Kuid see sai mul ikka päris kiiresti läbi loetud.

      Delete

Powered by Blogger.