image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Artistry Little Black Dress Eye Shadow Palette

Kui niisama võin ma hästi värvidega ümber käia, siis silmameiga olen ma suhteliselt kobakäpp ja pole vaevunud omale kunagi miskit korralikku ostma. Kuid nüüd mul on lõpuks ka üks korralik lauvärvipalett.

When I'm used to paint and I know what I'm doing, then with eyeshadows I'm kind of disaster. Okay I quess I'm getting better, at least I hope so. But so far I haven't had any good eye shadow palettes. So I'm really happy that I have this one now. 


Kuigi no alguses ei tundunud see sugugi nii hea, kui ta tegelikult on. Ehk esialgu tundusid värvi pigmendid imeõrnad ja lihtsalt käe peale proovides ei tahtnud need kuidagi näha jääda. Aga jah esialgu peale kandes jääb värv suhteliselt olematu ja hästi õrna pigmendiga. Aga nende lauvärvide pluss on see, et mida kauem ta peal on, seda kreemjamaks ja nähtavamaks see silmal muutub. Pigment ei ole nüüd peale seda ka just meeletult tugev, kuid minu jaoks täiesti paras, sest eelistaksin nii või naa pigem heledamapoolseid toone. 

Kui osade lauvärvide puhul on see ikka paras nuhtlus, kui silmalaug natuke niiskemaks muutub, sest siis koguneb kõik lauvärv vagudesse, siis selle puhul aitab see just värvi paremini välja tuua ja vagudesse ta ei kogune. Seega ei pea kogu aeg peegli ees kontrollimas käima, kas silmameik on korras. Muidugi esimesel korral kui selle katsetamiseks peale panin, käisin peale igat loengut kontrollimas kartes, et asi on ehk vahepeal katastroofilisemaks muutunud. Aga oh seda rõõmu kui avastasin, et veel ilusam näeb välja kui enne. Püsib see peal hästi ehk pea terve päev. No kui hommikul varakult oled selle peale pannud, siis õhtuks kulub ikka heledamaks, aga ei kao ta täielikult enne kuskile, kui seda ise maha võtnud pole.

Actually in the first place it didn't seem that good, because the colors looked so light on the skin and the pigment didn't seem that good as well. But then I discoverd that with time it gets more intensive. So when usually it's so annoying when the eyelid gets bit moist, so all the eyeshadow is in one furrow, but with these, it's good, since the moisture on the eyelid brings out the intensivness of the colors. Still they aren't that strong colors, but perfect for me, since I prefer to have rather lighter than darker eye make up. It stayes on whole day, turning the day of course it get lighter, but it don't come of that easily until you remove it yourself.


Ja ei saa ka mainimata jätta, miks mulle see palett just eriti meeltmööda on. Nimelt pintsel on imeline. Asi mida ma pole kunagi sallinud on lauvärvi aplikaator. No see on lihtsalt kohutav. Mingi svammi jublakas, millega sa midagi teha ei saa ja mis minu jaoks muudab lauvärvi pealekandmise eriti raskeks ehk siis eelistan pigem sõrmega lauvärvi peale kanda.  Aga Artistry lauvärvi paletil on kaasas kahe otsaga pintsel, üks pealekandmiseks ja näiteks peenema joone tegemiseks ja teine sobib ideaalselt nii hajutamiseks kui ka pealekandmiseks. Ning muidugi on karbi enda kujundus väga ilus ja minimalistlik.

And I love the brush. I guess you all now these awful applicators, which are usualy included, well the thing is that I hate these. In my opinion it makes it  even more harder to but on eyeshadow, so I better prefer to use my finger for applying than that. But with this palette you have an actual brush, which one side is  thinner, for applaying and making a line and the other side is perfect for smudge. Also the design of the pacage is amazing. 

Mina olen igatahes väga rahul :)

Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

Powered by Blogger.