image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Banaani - pirni smuuti

Tundub, et jälle on smuutide aeg lahti läinud, olgu pigem on ehk põhjus selles, et sain omale sünnipäevaks saumiksri ja nüüd saab siin Tallinnas ka kõike kokku miksida.Ainult sel korral vahetasin oma põhikomponendi mustikad pirni vastu välja, kuna siin mul pole lihtsalt mustikaid käe pärast.

It seems like smoothies season is on again. Okay actually I think the reason is that I got a hand blender for birthday, so I can have one it Tallinn now as well. This time I used pear instead of blueberries, just because I didn't have these here.




Vaja läheb 2 banaaani, 1 suurt pirni ja keefiri. Kõigepealt purusta banaani ja pirni ära ja siis lisa veel maitse järgi keefiri. Kellele meeldib vähem magusam, siis tuleb keefiri rohkem panna. Ja kui soovid, et smuuti jääks eriti külm, siis võid alguses enne purustamist mõned jääkuubikud ka lisada.

You need  2 bananas, 1 bigger pear and a little bit of kefir. First mix up the bananas and pear and then add some kefir by taste. If you don't like that sweet smoothies, then add just more kefir. And if you wish the smoothie to be cooler, then in the beginning you can add some ice cubes as well.

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Replies
    1. Jah, see on nii hea, kuigi alguses välimus järgi nii maitsev välja ei näinud :)

      Delete

Powered by Blogger.