image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Escape into the paradise

Sel aastal lihtsalt puhkamisest ei saa nagu eriti juttu tehagi, sest seda aega lihtsalt polnud, kui oli töölt puhkus siis pidin kas praktikal või koolis rabama või siis vastpidi ja nüüd septembri alguses sain sellise kolmepäevase minipuhkuse ja käisime Kihnus ära. See on nagu igaaastane traditsioon, et korra aastas tuleb ära käia ja kõik sugulased ja tuttavad läbi käia. Eelmine aasta jäigi vahele, mistõttu see aasta oli eriti hea tunne, kui kohale jõudsime. 

Minnes oli ilm jube külm, vihmane ja tuuline, aga nagu ikka siis saarel on alati vastupidine ilm ning ilmas ei pidanud me pettuma. Saime end parajalt kalaks süüa, sest kõikjal pandi meid kohe aga söögilaua äärde istuma ja mis Kihnu külastus see on, kui kala süüa ei saa. Ja loomulikult ei saanud ju ka Rock City all olevat randa külastamate jätta, sel korral jõudsime sinna küll juba õhtul, kuid vaatepilt oli imeilus nagu ikka. Kogu see vaba õhkkond ja imeline männilõhn on lihtsalt nii lõõgastav. Tore oli jälle kohti külastada, kus lapsepõlves sai terved suved veedetud, aga sadamas sain ilmselt külma ka, kuna nüüd on mind haigus maha niitnud ja kuidagi ei ole jaksu miskit teha. Ju siis organism sai aru, et rohkem puhkust oleks vaja, kuigi seda eriti lubada nagu ei saaks.

This summer I can't talk about any vacations at all, when I was free from work I had school and intership and when I didn't have these I had to go work. So finally in the beginning of the September I got my mini vacation and went to Kihnu. This is like a tradition that we have to go there every year to visit all the realatives and family friends. Last year we didn't have time for that, so this time it was especially good to arrive.

When we went it was so cold, windy and rainy, but like always on the island the weather was perfect. So we enjoyed good weather and got to eat a lot o fish. Everyone we visited offered us some kind of fish and lets be honest what is Kihnu without eating fish. Also we had to visit the beach near the Rock City. It's my favorite place, just can't get enough of that. This time it was especially beautiful since we went there on the evening. For me it was definitely escape to the paradies, just the fresh air, good weather and amazing pine smell are so reaxing. And now obviusly my body decided that I need totake some more time off, so now I'm sick at home. I guess it was the windy and cold port when I caught the cold. But still it was good to escape from the busy life.






 









Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

Powered by Blogger.