image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Artistry Hydra-V näohooldussari

Mõnda aega tagasi kostitas Amway, mind taas mõningate uute toodetega, milleks sellel korral oli neli toodet Artistry uuest Hydra-V sarjast. Artistry Hydra-V tootesari on loodud kõikide naha niisutamiseks, mis on sobilik kõikidele nahatüüpidele. Tooted sisaldavad Norra fjordidest ammutatud vett, Himalaja roosat soolakivi ning Hawaii acai marja ekstrakti, mistõttu on need niisutavad, toidavad ja taaselustavad näonahka. 

A few weeks ago Amway sent me a package with few new products. This time I was lucky to try  four products from Artistry new Hydra-V collection. New products are focusing on hydrations of all skin types. Products are including Norweigian fjord water, Himalayan pink rock minerals and Hawaiian acai, so they are moisturaising,  nourishing and revitalizing.


VÄRSKENDAV VAHUTAV PUHASTUSGEEL

Puhastusgeel on esialgu läbipaistev ja küllaltki paks. Enne näole kandmist tuleb nägu sooja veega korralikult niisutada ja seejärel umbes maapähkli suurune tilk näole hõõruda, mil ta muutub valgeks tihedaks vahuks. Pärast on nägu siidine ja pehme ning see eemaldab ideaalselt kõik meigijäägid näonahalt. Sellel ei ole tugevat intensiivset lõhna, vaid on sellise mõnusa värske lõhna alatooniga. Siiani on see mul igapäevasel kasutuses olnud ja ühtlasi on see ka mu lemmikuks nendest, mida katsetada sain.

At first the cleanser is gel and after putting it on(about a hazelnut size drop) and rubbing it is going to change into white thick foam. After using it, face is so soft and silky and it removes make up really well. I love the fact that it don't have an intensive scent, instead it has kind of refreshing one.  Since I got it I have used it every day and also it is my favorite product from all of them.


VÄRSKENDAV TOONIK

Jällegi on tootel hästi mõnus värske lõhn, mis tegelikult iseloomustab neid kõiki. Kuna mul on pigem rasune nahk, siis on see hea abiline, kuna eemaldab üleliigse rasu nahalt. Seega kui kõiki tooteid olen kasutanud õhtul, siis seda kasutan ka hommikul enne meigi tegemist, sest sel viisil ei hakka nägu päeva jooksul nii kiiresti läikima.

And again this product has amazing fresh scent, which actually all of them have. I have oily skin, so this product is really helpful. When I use all the product on the evening, then this toner I also use in the morning before doing my make up, because that way my skin won't start to shine that quickly. 


VÄRSKENDAV GEELKREEM SILMADELE

Kreem on hästi kerge koostisega ja imendub kiiresti. Kreemi ennast kulub aga väga vähe, kuna piisab täiesti imepisikesest tilgast, et kogu silmaümbrus niisutatuks saaks. Tulemuseks on pehme nahk ja tegelikult on seda hea ka hommikuti kasutada, kuna sellel on ka värskendav efekt, aga enamus iluprotsetuurid jätan siiski õhtuks, kuna hommikul ei jagu nende jaoks just eriti aega.

Gel creme is really light and absorbing really quickly. And a tiny drop is enough for one eye to get it's job done. As result it leaves skin around the eyes soft. Actually it's really good to use in the mornings, since it has refreshing effect, but I'm still leaving most of my beauty procedures for evening, since I'm not at all morning person and usually don't have time for these kind of things in the mornings. 


TOITEV JA NIISUTAV KREEM

Ainuke toode neist, mis mulle kahjuks üldse ei sobi. Kuna kreem on mõeldud siiski eelekõige kuivale nahale, siis minu naha puhul muudab see seda veel rasusemaks. Ainuke võimalus on mul seda näo puhul kasutada öökreemina, kuna minu rasuse naha puhul võtab imendumine küllaltki kaua aega. Kuid hommikuti tunnen ikkagi vajadust nägu toonikuga üle käia, et liigne rasu eemalda. Selle tõttu ma seda näol peale paari kasutuskorda rohkem kasutanud pole. Kuid kasutan seda kätekreemina. Sest praegusel järjest kargemaks muutuva ilma puhul on käed siiski need, mis kõige kiiremini kipuvad kuivama ja nende puhul teeb kreem oma tööd küll hästi, jättes päris kiiresti siidise ja pehme naha kätele. Muidugi see on toode, mille lõhn mulle meeldib enim kõigist, kuigi neil kõigil on värske lõhn, siis see on kuidagi eriti hea. 

It's the only product which don't suit with my facial skin at all. This creme is meant for dry skin and I have oily, so it makes it feel even more oily. At first for a few times I used it as a night creme, since for my skin it took forever to aborb. But still in the mornings I felt a need for a toner, to get the oily feeling away. That's the reason I haven't used it on the face anymore. But now I'm using it as a hand creme and it does perfect job with them. Now, when the weather is getting colder and colder and hands are usually the ones which is getting so dry on that period. So after using it on my hand I get really good soft result. But I like this ones scent the most. Even though they are all with so refreshing smell, it still smells better than the others.


Nii, et kokkuvõttes olen ma tegelikult sarjaga üsna rahul. Näokreem ei ole kahjuks lihtsalt minu nahatüübile mõeldud. Ja kas mitte ei näe need pakendid imelised välja? On teist keegi jõudnud ka neid juba kasutada? Kuidas on muljed?

So in conclusion I actually really like the collection. Unfortunately the facial creme isn't form my skin type, put for me other product are really good. And don't the packages look amazing? Have any of you used them already? If so, let me know what you think.

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Minu jaoks on näokreem aga tõeline üllataja ning minu nahatüübile sobib imehästi, kahju, et Sinu kogemus negatiivseks jäi :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Endal on ka kahju, kuna kätele mõjub küll imehästi, aga kuna mul on paraku jah rasune näonahk, siis ei saa miskit parata :(

      Delete

Powered by Blogger.