image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Banaanipannkoogid

Juba pikemat aega jääb ikka ja jälle silma kuskilt mõnu retsept, postitus või artikkel silma seoses banaanipannkookidega. Kuna suure kodutööde maratoni vahel oli vaja ka natuke pead tuulutada, siis käisin korra poes tõin banaani ja katsetasin ise ka need imeasjad ära.

For past few weeks I have seen recipes, posts or articles of banana pancakes. And since I needed some break from homework marathon, I went to food store and bought some bananas to try these myself.


Ausalt öeldes täitsa söödavad on, kuigi minu jaoks natuke liiga magusad. Seega on minu jaoks täitsa müstika veel need retseptid, kuhu pisut suhkrut ka sisse pannakse. Mina kasutasin retsepti, kus koostisosadeks olid vaid banaanid ja muna. Ühe banaani kohata panin ühe muna ja lisaks panin veel pisut soola, et see nii läila ei jääks. Lõppuks sõin neid koos külmutatud mustikatega, mis olid piisavalt hapukad, et magusust tasakaalustada. Aga moosi või meega söömiseks on need küll liialt magusad. 

To be honest these are pretty good, but a little bit too sweet. So it's so weird to see recipes where they are adding some more sugar. I used the recipe where I only used bananas and eggs - for one banana I  used one egg. And also I added a little bit of salt to get this too sugary taste a little bit better. And in the end I ate these with frozen blueberries, which fit there pretty well, becaue of it's bit sour taste.


Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Ma söön igal hommikul banaanipannkooke, aga mina teen neid siiski koos jahuga, kaerajahuga, kui täpsem olla ning mul ei tule need üldse magusad! Sööme alati mee või kakao tahhini või lausa Nutellaga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma arvan, et see jahu ilmselt tasakaalustab seda magusust vähe. Muidugi teiste jaoks need ei tundunud magusad. Aga ma olen pigem selliste vähemmagusate pannkookidega ilmselt harjunud :D

      Delete

Powered by Blogger.