Alati kui maale tulen siis mõtlen välja mida põnevat võiks vahelduseks süüa teha, mida ma ühikas teha ei saa praeahju puudumise tõttu, seega enamasti alati teen ma maal süüa midagi, mida saab ahjus teha. Seekord mõtlesin, et teeks siis üle pika aja tortillasid. Seega pühapäev, mis enamasti on selline laiskuse päev, lähevad need kohe eriti hästi peale, kuna saab kirelt valmis.
Mina praadisin kõigepealt kalkunihakkliha koos sibulaga, valasin pannile juurde pool purki tomatiletsot ja purgi konservube, hautasin veel mõne minuti ja siis saabki juba segu totrillade sisse keerata, juustuga üle puistada ning nii 5-10 minutiks ahju panna. Ja valmis nad ongi ning viivad keele alla. Eriti mõnus on see krõbe tortilla äär, mis otstesse jääb.
0 kommentaari:
Post a Comment