image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Sulelised

Tean, et tükk aega pole uut postitust olnud, aga peale tööd lihtsalt ei viitsi midagi teha. Koju jõudes on tahtmine lihtsalt arvutist mõni hea film või sari mängima panna ja seda vaadata.

 Allpool on pildid, mis tegin eelmistel vabadel päevadel. Jõudsin üle pika aja ka ühe koogi valmis teha. Isa ütles et see on kuidagi nii välismaine kook, kuna rabarberid on suurte viiludena, mitte pisikeste tükkidena.

 Tegin mõningad ehted juurde ja käisin õues sulgedega ehteid pildistamas. Suleliste piltidega pole ma eriti rahul rahul, aga no mu praegune digikas väga palju paremaid pilte ei anna, eriti kui vaja midagi detailset pildistada. Homme on mul vaba päev ja loodetavasti saan ühe asja, mille materjalidest varem pilte olen postitanud, valmis teha. Kolmapäev on ka tegelikult vaba, aga kuna onu elukaaslasel on lõpetamine, siis on ilmselt päev sisusatud. Igatehs nautige nüüd pilte ja mina suundun jälle oma sarjade maailma :) Hetkel on sarja ''Haven'' teise hooaja vaatamine pooleli. Muideks see on väga hea sari :)



















Tellimustöö

See on mu enda üks viimase aja lemmiktöö. Kaalutlen
juba tükk aega, kas võtta see müügist ära ja jätta endale või
mitte.


Share this:

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. suurepärased ehted, imelised lausa!
    Aga kas sa võiksid öelda, kust sa ostad need earcufti kinnitused mis ülesse kõrva külge käivad? Oleks ühe projekti jaoks hädasti vaja.

    http://vita-e-stile.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen neid tellinud ehtelaegas.ee lehelt.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.