image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Love Beyond the Moon and Stars

Nii, kuna pääsesin homsest eesti keele arvestusest, siis minu vaheaeg hakkas juba täna. Kas pole mitte tore - nädalase vaheaja asemel pooleteisenädalane? Igatahes oli plaan täna kodus olla ja väheke koristada ja inglise keelt õppida. Jep, vaheaeg, aga õpin inglise keelt. Küsisin õpetajalt lisamaterjale, sest kui ma tahan Taani õppima minna, siis oleks ju vaja ka keelt veidi paremini osata, pean silmas just sõnavara laiendamist. Seega üritan iga päev paar tunnikest sellele kulutada. Aga selle asemel, et kodus olla pidin siiski linna minema, kuna unustasin eile ühe tellimustöö jaoks mõned vidinad ostad.  Nii et shoppasin ka veidika, kuna aega bussini oli ja leidsin omale veel ühe mõnus kampsuni. Pluss mõned pakid jõudsin ka Hiinast kohale - olen jälle ühe sõrmuse ja kaelakee võrra rikkam! 
Ja toidupoes avastasin, et Vilmal on välja tulnud uus koogipulber, nimelt šokolaadi brownide pulber. Loomulikult pidin ma selle ju ära katsetama. Lisaks tükeldasin sisse veel mandleid, nii et lõppkokkuvõttes tuli superhea asi :)









Vero Moda - 9.98 €


eBay - 0.80 €


eBay - 0.80 €




Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Hei! Mida Taani õppima minna/tulla tahaksid? Kuna ise just alustasin õpinguid Taanis, siis oleks huvitav kuulda, mis teisi eestlasi siia tõmbab :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen mõelnud midagi kunstialast(loomingulisemat), kõige suuruem tõenäosus on, et kandideerin Tekosse. Aga hetkel veel uurin väheke, äkki leian enda jaoks midagi veel huvitavamat :)

      Delete

Powered by Blogger.