image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Septembri Adorebox

Kui ma täna koju jõudsin, siis ootas mind laual pakihunnik ja ühes neist oli septembrikuu Adorebox, mis sel korral oli kuidagi eriti raske. Lisasin ühe laulu ka, mida postituse lugemise ajal kuulata saate. Nii, et nautige muusikat ja visake pilk peale, mis minu selle kuu Adoreboxis peitus.



Järjekordselt üks imearmas kaardike, mulle lihtsalt nii nii meeldib selle kuu kaardi pilt.


Royal Cosmetics jumestuspintslite komplekt - 3.95 €
Professionaalse viimistluse savutamiseks kasuta neid kvaliteetseid jumestuspintsleid, mis võimaldavad lihtsalt ja ühtlaselt kosmeetikat peale kanda. Royal jumestuspintslite komplektiga on kaasas mugav tasku, et saaksid hoida pintsleid koos oma kosmeetikakotis või reisides. Komplekt sisaldab: 1 puudripintsel, 1 lauvärvipintsel, 1 nurgaga pintsel, 1 kontuurpintsel ja 1 aplikaator. Hoia oma pintsleid puhtana pestes neid leiges seebises vees, lase pintslitel seistes kuivada. 
See komplekt läks kuidagi eriti täppi, sest mul oligi tegelikult plaanis omale uued pintslid osta. Kahjuks ei oska ma praegu öelda, kui head need just on.



 
Nivea Creative Eyes Pure Diamond lauvärv - 5.50 €
Nivea Creative Eyes Pure Diamond lauvärv sisaldab kolme üksteist täiustavat värvi, millele on lisatud teemantipuudrit, et lisada teemantisädelust sinu silmade esile toomiseks. Uus Creative Eyes valem kasutab eriliselt rafineeritud puudreid parima tulemuse saavutamiseks. Värve on lihtne peale kanda, need püsivad kaua ja ühtlaselt ning ei kogune tekidades triipe.
Esimese hooaga mõtlesin, et no need pole kohe üldse minu värvid, kuna tundusid kuidagi liiga järsud, aga tegelikult nahal jääb superilus tulemus, eriti minulik on tegelikult see heledam, mis jääb pigem rohkem hõbedasena.

Stenders Bath Bubble pall - 2.90 €
See käsitsivalmistatud vannivahupall täidab vannitoa sama kutsuva lõhnaga kui pühapäevane hommikusöök. Samal ajal, kui naudid vanni, puhastavad meresoola kristallid ja jahvatatud kaerahelbed sinu nahka ja viinamarjaseemneõli teeb naha pehmeks ja siidiseks. Tunne piima ja mee magusat koosmõju, mis hoolitseb sinu naha elastsuse ja ilu eest! 
See ongi siis üks asjadest, mis selle karbikese seekord nii raskeks tegi. Kahjuks ma ei tea, mis sellega edasi peale hakata, kuna vanni mul ei ole, nii et ilmselt otsin sellele uue omaniku.



Esprit Moisturizing Volour huulepulk - 9.90 €
Luksuslik niisutav huulepulk, mis on loodud Espriti disainerite poolt kasutades looduslikke koostisosi. Toon 204 Crispy pink.
 Toon iseenesest on väga ilus, pole liiga erk vaid selline mõnus mahe, kuid ma pole kohe üldse huulepulga inimene, eelistan pigem huuleläikeid. Nii et seekord saab mu ema ka väikse osa sellest karpikesest endale.
 
''AnneMarie Borlind'' kehakreem - 7.35 €
Looduslik heaolu: Anne Lind - stimuleeriv aroomihooldus hellitab su nahka ja äratab meeli. Mõnikord meeldiv värske, teinekord lilleline ja peen. Valik lõhnu su meelele. 
Kehakreem: 100% looduslikud lõhnained, 100% konservandivaba, 100% sünteetiliste värvide ja mineraalõlide vaba, 100% silikonivaba, 100% puhtad juurviljaõied ja naturaalselt aktiivsed koostisosad, 100% nahale õrnad emulgaatorid. Toodetud BDIH loodusliku kosmeetika juhtnööride järgi.
Lõhn on sellel tõesti hea. Minu oma on siis guaraanalõhnaline. Ma ei tea, mis asi küll guaraana on, kuid mingil määral meenutab virsikulõhna. Naha teeb mõnusalt pehmeks. Nii, et see leiab kohe kindlasti kasutust.

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Vannipalli saab nt pooleks teha ja kasutada jalavanni tegemiseks kausi sees :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.