image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

New in - Lindex, New Yorker, Ebay, AliExpress, Second Hand, H&M

Ostude postitus on juba pikemat aega edasi lükkunud, nii et vahepeal on ka AliExpressi ja ebay pakid kohale jõudnud.Nii ma võtsingi ennast eile lõpuks käsile ja pildistasin kõik asjad üles.

I have postponed new in entry for a while, so even AliExpress and ebay things have arrived. Yesterday I finally took some time and took pictures of all the thing. So here they are.
New Yorker - 6.95€

AliExpress - 2.10€
Ebay - 2.80€

AliExpress - 0.61€

AliExpress - 1.02€

AliExpress - 0.98€

AliExpress - 0.74€ 


Lindex - 7.49 €

Lindex - 5.99€

Tori kaltsukas/Tori Second Hand store- 3.90€

H&M - 12€

H&M - 7€

H&M - 7€

Ebay - 9.60€

Syossi kuivšampoon/dry shampoo  - Maxima - 4.49€
Maybelline kulmupliiats/eyebrow pencil - Rimi - 4.49 €

Share this:

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Lovely picks :)

    Check out my new post Here!!!

    ReplyDelete
  2. kust oled endale teksapükse ostnud? olen pikemat aega otsinud ja ei leia :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viimased korrad olen omale Seppäläst teksad leidnud. Ja varasemalt on Pärnu Fengist ostnud või üks teine pood, mille nime ma küll ei tea. Kuid see on ka Pärnus Port Artur 1-s, oli vist kolmandal korrusel äkki, kus saab teksasid üsnagi soodsalt. Tallinnas peaks sama pood Magistrali keskuses olemas olema.

      Delete
  3. Ma ei saa siin hetkel aru, mis tooni sul see kulmupliiats on, kas seesama kõige heledam, mis mulgi, aga ostsin ka selle paar päeva tagasi ja no suurim pettumus üldse! Nii hele, pehme ja suvalise puudutusega tuleb kohe maha ka :(. Isegi tunduvalt odavamad, nt mingi Prismast ostetud odavfirma kulmupliiats, teevad paremat tööd..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toon on Dark Blond ja asualt öeldes olen ma ka täitsa pettunud. Algul tundus hea. Aga näiteks tööle pole üldse mõtet seda peale pannna, sest üsna pea on see kulmudel lihtsalt tükkis. Mul on muidugi plaanis ka sellest postitus teha, kus siin räägin pikemalt natuke.

      Delete

Powered by Blogger.