image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Skater skirt aka circle skirt

Siin on siis mu esimene katsetud uue õmblusmasinaga. Otsustasin siis ka omale lõpuks ühe niinimetatud skater seeliku valmis teha, mis on ülimalt lihtne. Ja kuna mul on plaanis tegelikult veel üks teha, siis tuleb tulevikus selle kohta ilmselt ka DIY. Oh ja kanga valiku puhul oleks ma esime hooga ikka musta värvi võtnud, aga siis ma jäi mõtlema, et miks peab kõik alati musta värvi olema, seega otsustasin lõpuks miski erksa kasuks, mida mu kapis just eriti ei leidu. 

And here are the first skirt I made with my new sewing machine. I finally decided to do myself one circle skirt, which is actually really easy. And actually I want to make one more, so I am pretty sure that next time I will do a DIY post about that as well. Oh, and about the fabric. Of course in the first place I wanted to buy black fabric, but I was like, why I always buy black things. And decided to take something more colorful, which you cant see that often in my closet. 




Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Vahva seelik! Ootan DIY :)

    http://mskiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Väga super ilus seelik! Ise ostsin ka endale mitu kuud tagasi kanga ära, et selline seelik valmis meisterdada, aga pole siiani selleni jõudnud

    ReplyDelete

Powered by Blogger.