image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Christmas present ideas

Õnneks alustasin see aasta jõulukinkidele mõtlemist varem ja enamus on juba ostetud. Seega jääb ära paanitsemine mõned päevad enne jõule, mida kellelegi kinkida. Aga seoses kinkidega sai internetis ka päris palju ringi uudistatud, sest kui vanematele ma teadsin kindlalt mis ma kingin, siis teiste inimeste osas oli mu pea täiesti tühi ja nii saigi tasapisi märkmetena üles kirjutatud, mis tundus huvitav ja miks mitte neid ka teiega jagada ehk muudab selle aastase jõulusagina see teie jaoks kergemaks. Seega on jäänud veel kinkide pakkimine, mis on kõige toredam osa kõige selle juures. 

This year I started early with thinking of Christmas present. And I already have almost of them. So I don't have to panic about presents few days pefore Chtistmas. I have written down some ideas through few weeks, which seemed interesteing to me. And why not to share these with you as well, maybe it makes your life a bit easier on christmas time. I only have to wrap the presents, which is the most fun part of this.

SÕBRANNALE,ÕELE/ TO FEMALE FRIEND, TO SISTER
Pilt - http://petalsgifthampers.co.uk/

Lõõgastuv kingikorv
Kes meist ei armastaks end külmal talveõhtul mõnusalt teleka ees kerra tõmmata. Selliseks puhuks on ideaalne paar sooje susse, mõnus pehme pleed,  vein, mõni imehästi lõhnav küünal. Või meeldib sõbrannale hoopis vannis lõõgastuda, siis sobib imehästi kinkekorv, kus veinile ja küünlale lisaks hoopis lisada pakk vannitrühvleid, ihupiim ning üks suur ja pehme saunalina.


Relaxation basket

Who don't love to get cozy in front of TV on cold winter evening. So I think that basket filled with slippers, soft plaid, wine and candel with scent would be perfect. Or maybe you're friend likes to relax in bath. In case of that with wine and scented candle you can fill the basket with bath truffles, body lotion and one big and soft towel. 
Pilt - http://amandaparkerandfamily.blogspot.com/

Kommipurk ehtega
Su sõbranna armastab magusat ja ehteid, siis võid osta ühe klaaspurki, kaunistada selle näiteks sädelusepulbriga, täida erinevate kommidega ning kõige peale lisa veel ehe, mille oled plaaninud kinkida. Kinnita purkikaelale veel lint nii tee sellest üks ilus suur lehv.

Candy jar with jewelry
Your best friend loves candies and jewelry. Buy empty glass jar, decorate it(, for example use glitter, fill the jar with candies and on top add jewelry you palnned to gift. Then add some rippon and make one big and nice bow of it.

VANEMATELE/ TO PARENTS
Pilt - http://www.twotwentyone.net/


Teatri piletid
Tead, et su vanemad armastavad koos aega veeta teatris käies, siis tuleb otsida sobiv etendus ja piletid ära osta. Kuid lihtsalt piletid ära pakkida oleks justkui igav. Seega võid osta näiteks ühe A4 suuruses pildiraami ja ühe tugevama värvilise paberi, kaunista paber sulle meelepäraselt ära, kleebi keskele kinkeümbrik kuhu lisad piletid. Ning lisaks võid lisada mõne fraasi.

Theater tickets
You know that you're parent's love to go to theater, then you just have to choose perfect play and buy the tickets. But usually it's boring to just wrap the tickest. So you can buy one A4 photo frame and one sheet of some colored paper. Decorate the paper, stick the gift envelope to the center and put tickets in there.You can also add some fun prhase.


Joonistus 
Vanematel on kodus tühi koht seinal, kuhu sobiks ideaalselt mõni pilt, siis miks mitte lasta teha neist joonistus, või teist koos vanematega. Eriti armas oleks see juhul, kui see oleks teie enda tehtud, kuid kui te ei ole joonistamises ehk nii osav, siis laske kellelgi teisel see valmis teha.

Drawing
You're parents have emty spot on the wall, where would fit perfectly drawing. Then you should do yourself, or if you are not that skilled in drawing, then let someone else to draw picture of your parent or you with your parents.

ELUKAASLASELE, VENNALE, SÕBRALE/ TO BOYFRIEND, BROTHER,MALE FRIEND,
Pildid - pinterest
Kontserdi piletid
Lemmikartist tuleb linna? Siis on see ideaalseks kingituseskNagu ka teatri piletite puhul raami piletid ära. Näiteks lisa raami veel pilt artistist, või kirjuta laulu sõnad klaasil. Muudab kingituse põnevamaks, kui lihtsalt pileti kinkides.

Concert tikects
Favorite artist is coming to toen? Then it perfect present. Like with theater tickects frame these. You can add photo of artist to frame, or write lyrics on the glass. It makes the present more interesting than to just gift tickets in envelope.

Pildid - pinterest

Kampsun
Enamus mehi üritavad võimalikult palju ostlemistvältida või kui nad peaksidki omale riideid ostma, siis üldiselt tahavad ikka kellegi nõu, sest ise ei suudeta kuidagi otsustada, milline see kõige parem nüüd on.  Seega miks mitte kergendada nende elu ja kinkida neile pehme, soe ja stiilne kampsun, mida ülejäänud külma talve kanda saab.

Sweater
Usually men try to avoid shopping or if they go to buy themselves new clothes, they always want to know others opinion. So why not to make their lives bit easier, by buying them soft and warm sweater, which they can wear on cold winter days.

VANAVANEMATELE/TO GRANDPARENTS

Pildid - http://www.koopia.ee/ ja http://funbox.ee/



Enda pildistatud piltidega seinakell või kalender
Ideaalne kingitus vanavanematele, kuhu saad panna kõigi pereliikmete pildid iga tunni juurde. Kuna ise olen ma ühe sellise varem ka ostnud, siis võin öelda, et see näeb väga äge välja. Kuid kui tead, et neil pole kella parasjagu vaja, siis kalender kulub alati uuel aastal ära.

Clock or calender with your photos
Perfect gift for grandparents, where you can add all of your family photos. Since I have bought one like that myself as well, I can say that looks amazing. But if you know they don't need a clock, then you can make a calender with yout photos. 

Pildid - pinterest

Hommikumantel
Vavanemad saavad hommikuti pikalt kodus aega veeta, seega kummalegi üks hommikumantel oleks ideaalne, et nad hommikohvi juues end mõnusalt ja soojalt tunda saaks.

Morning robe
Grandparents can spend long mornings reading newspapers and drinking coffee. Robes for both or them are perfect so they can drink their morning coffees feeling warm and cozy. 


Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.