image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

One, two, three and it's begins......

Aeg on jälle linnutiivul lennanud ja juba esmaspäeval algab projekt ja ma pole isegi veel ühtegi kangast piilumas käinud. Igatahes viimasel nädalad olen usinalt peadpidi arvutis olnud, et enamus asjad enne projekti valmis saada, mis siis, et nende tähtaeg on alles mais, kuid siiski on hea tunne uue asjaga edasi minna, kui ei pea pead vaevama selle üle, et sul veel sadakümme asja vaja teha on. Ja pealegi siis saab rahulikumalt peale projekti kohe praktikale suunduda. Täna jõudsin arusaamale kui planeeritult ma ikka vahel elan, kuid õnneks teeb see vaid elu kergemaks ja ei koorma kõiki asju üheaegselt üksteise otsa. Ja tundub, et olen ka lõpuks sellest sündroomist üle saanud, et kõike tuleb viimasel minutil teha. 

Aga tegelikult tulin ma täna siia ju selleks, et teile näidata paari kaelakeed, mis ma mõnda aega tagasi valmis pusisin ühe projekti jaoks, kuid mis valituks ei osutunud. Ju siis ei olnud antud asja jaoks piisavalt head, kuid ise ma olen nendega küll ülimalt rahul. Ja plaanis on kindlasti ka teised valmis teha. Ma küll ei tea, mis neist edasi saab, kuid nende valmistamise rõõm oli küll suur.

How the time always passes by so quickly? It was beginning of the year when I tought we have so much time until our project and now it's already on monday and I even haven't tought of the fabrics yet. I have been just so busy to get everything done before the project even tough we have like more than a month until the deadlines. But lately my time is so planned and it's actually good, since I don't do my homework on last minute anymore.  

But actually the reason I came here today was that I wanted to show you some necklases which I made about monrh ago for one project. But my work weren't chosen, so it wasn't good enough for that, but I love these and I'm so broud of myself that I have done something like that.  I don't know what I'm doing with these now, but I loved making them. 






Ja kuna pikemalt aega olen mõlenud ka uue facebooki lehe peale, kuna HälyEhted oli pisut teise suunitlusega ja see viis on aja jaoks end minu jaoks ammendanud ning paraku ei saa ma enam ka lehe nime muuta, siis võtsin kätte ei tegin täitsa uue. Kus esialgu ehk suurem rõhk on ehetel, kuid loodetavasti varsti saab ka riiete poole liikuda, kuna teadmistepagas aina täieneb. Nii, et kui tundub, huvi pakkuvat, siis võid SIIA piiluda. 

I have been thinking for a long time to make new Facebook page, since HälyEhted had a pit different purpose and I don't like the name either and for some reason I can't change the name of page, I descided to make a a new one. Right now the main thing will be jewelery, but hopefully, soon there will be clothes as well since I learn more and more new thing in that part. So if you are interested, you can check it out HERE

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

Powered by Blogger.