image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Koorene kanapasta

Olen sel nädalal juba päris mitmel korral mõlgutanud mõtteid kooresest kanapastast, aga kuidagi ei jõudnud selle tegemiseni, küll olin tööl, või siis olin väsinud, või unustasin koore osta. Aga täna võtsin ennast lõpuks kokku, sest olgem ausad see pasta valmib kiirelt, seda on imelihtne teha ja see on väga maitsev.

Pasta valmistamiseks oleks vaja 250 g penne pastat, 500 g kanafileed, sibulat, tilli ja pakk rõõska koort(35%).

Pane kõigepeal makaronid soolase veega keema ja lase neil keeda umbes kümme minutit. Samal  ajal kui pasta keeb asu koorese osa kallale. Kõigepealt pruunista sibul, seejärel prae ka kana koos sibulatega ning maitsesta kana vaid soolaga. Kui kana on küps siis lisa rõõska koort. Sega pisut läbi ja jäta mõneks minutiks hauduma. Kui makaronid valmis, siis nõruta need kuivaks ning seejärel lisa pastale koorekaste, maitseks lisa soovi korral ka näiteks tilli või rohelist sibulat. Ja valmis ta ongi. Kõrvale salatiks viilutasin veel tomatit ja värsket soolakurki, mis sobib antud pastaga imeliselt.



Whole week I have been thinking about making some creamy chicken pasta and today now I finally was able to make it. One day I was working late, then I was just tired, then I forgot to buy cream and so on. So today I finally had that cooking vibe, since it's actually pretty easy to make and it don't take much time and after all it's just so delicous.

You need 250 g penne pasta, 500g of chicken breast, 1 onion, dill and 1 carton of cream.

First of all boil penne pasta about 10 minutes. While the pasta is cooking, mince the onion and then roast them, then roast chicken breast cubes with these and for flavoring only use salt. When you see that the chicken is ready pour these over with cream and let it cook for few minutes. Then add it to the pasta, mix it up and for flavoring add some dill and it's done.  Then serve it with salad. I used just tomato and some pickled cucumber, since the last one fits just perfectly with it.


Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.