image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Stitchers & Under The Dome

Viimasel ajal on mul isegi  pisut aega jagunud sarjade vaatamiseks. Kuigi on terve hunnik sarju, mille viimane hooaeg on vaatamata, siis ikka ja jälle on tahtmine, midagi uut näha. Lihtsalt vahepeal tuleb mingi blokk ette, et ei taha mingit sarja parasjagu enam vaadata, samas, kui vaatama hakkan, siis ei saa pidama. Näiteks Supernaturaliga oli just selline lugu. Vaatasin kümnenda hooaja esimese osa ära ja ei olnud erilist tahtmist edasi vaadata ja nüüd siis lõpuks hakkasin edasi vaatama ja paari päevaga oligi hooaeg vaadatud ja täitsa kahju, et nüüd uue hooajani nii mitu kuud ootama peab. Aga mingil hetkel on jah uued sarjad, uued tegelased, uus lugu palju põnevam, kui jälgida midagi, millega sa nii harjunud olen.

Esimene, mis minu huvi on võitnud on Under The Dome. See ei ole just nii uus sari, aga mingi periood kõik rääkisid, kui hea see on, aga miskipärast ei tundud ma üldse selle vastu huvi. Siis korra sattusin IMDb-s selle lehele janägin, et Britt Robertson ja Rachelle Lefevre mängivad seal ja siis tekkis mõte, et võiks ju ikkagi vähemalt esimese osa ära vaadata. Vaatasin esimese osa ära, siis teise ja kolmanda ja nüüd on parasjagu teine hooaeg pooleli.Aga eks trailer räägib ehk sarja ees paremini, sest kui ma hakkaks rääkima, mis seal kõik nii hea on, siis saaks see postitus ikka ilmatuma pikk.

Lately I even have had some time to watch some TV series. Even though there are so many series which last season I haven't seen yet, but sometimes I just want to see something new.. I don't know why I just don't feel like whatching the ones I'm used to watch, but when once I start watching them again, I can't stop. Like it was with Supernatural, I didn't feel like watching the last season for a while and now when I finally strarted to watch it I finished it with few days and was kind of sad that it's already over and now I have to wait for few months for new season. But still sometimes it's so good to find some new good TV shows.

First one which won my interest is Under The Dome. It isn't that new series, a lot of people talked about that earlier, but for some reason I wasn't interested at all. And now I found that Britt Robertson and Rachelle Lafevre are playing there and decided to watch at least one episodes. And then it was second and third and now I'm watching the second season. But trailer shows the plot of the series best, because if I'm going to talk about all what's so interesting about that, the post would be way too long.


Ning teiseks sarjaks on Stitchers, mis on küll alles pooleli oma esimese hooajaga, kuid on juba piisavalt mu huvi võitnud, et ma iga nädal suure huviga uut osa ootan. Stitchers sari räägib programmist, kus niiöelda häkitakse surnud inimese mälestustesse, et lahendada kuritegusid. Ehk pisut on see nagu krimisari, aga samas saab seal ka nalja ja ühtlasi on ka tegelased mulle väga meelepärased.

And the second one is Stitchers, which is really new series, but already seems so interesting and now every week I'm really waiting for new episode. Stitchers is about a program, which is hacking into dead people memories to solve the crimes. It's little bit like crime series, but in the other hand it has some fun too and I really like the characters as well.

Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Under The Dome on mul juba vaatamisel, aga Stitchersist pole varem kuulnudki. Varsti checkin järele :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.