image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

This fall must see TV shows

Sügisega kaasneb alati palju uusi seriaale, kuigi kuhjaga on veel vanu, mille viimased hooajad on pooleli, aga uusi on ju nii põnev alguses vaadata. Kas neist saab asja? Või loobud sarja vaatamisest kohe alguses? See selgub üldiselt paari esimese osaga. Eks nüüd suve jooksul on mu Sidereeli listi kogunenud mõned sarju, mida ma põnevusega ootan. Kui see aasta on seis minu jaoks suhteliselt kesine, lihtsalt minu maitsele pole eriti midagi viimasel ajal. Pigem pooldan selliseid niiöelda ajas ette rännanud sarju või siis miskit üleloomulikuga. Kuid seekord on meeletutes kogustest draamasid, krimisarju ja arstisarju, mis mulle absoluutselt peale ei lähe, kui see just kuidagi eriti heas võtmes lahendatud pole. Selle eest on aga ka mõni vanem sari, mille uut hooaeg ootan suure huviga võrreldes varasemaga. Ja muidugi üha enam võrdlemisi sarnaseid koomikseid on teleekraane vallutamas. Kõigepealt oli Arrow, siis Falsh - õnneks on mõlemad ka head, aga nüüd veel miski kombosari nende kõigiga ja Supergirl. Muutub väheke igavaks juba see valik. Aga siin on nüüd kolm uut sarja, mida ma ootan.

With autumn there always so many new tv series, even though there are still many older shows, which last seasons I haven't finished, but it's always so interesting to watch new series. Whether you will watch these or you give up after few first episodes. And with summer I collected few new series on my Sidereel list. But this TV show year seem kind of boring for me, since there aren't much for my taste. There are dramas, crime shows or some hospidal shows and these three generes I don't like at all, I better sit in silence than watch these. Okay I'm might be interested in few, but these have to be with a really really good storyline. And also more and more similar comics are brought to TV screen and it's getting bit annoying. First there was Arrow, then Flash, ok they both are good, but now some combo series with all of them and Supergirl. But here are three new ones, which I'm looking forward.

LIMITLESS


Selle sarja suhtes olen ma suhteliselt kahe vahel. Treiler tundub kohati põnev, aga kohati mitte nii väga. Samas näitlejad on head, nii et ootused on siiski kõrged.

This series seem so-so. Some of the trailer seems good, but some isn't. But on the other hand it has some really good actors, so my hopes are up.

 

QUANTICO 



Jällegi treilerist ei arva ma suurt midagi, kuid kogu lugu iseenesest tõotab olla huvitav. Ma pole kunagi eriline krimisarjade austaja olnud. Seega peab see olema äärmiselt huvitavalt lahendatud või peaks see pigem selline tagaplaani detail olema, nii et rõhk oleks rohkem millelgi muul ja see tundub esialgu sedasorti sari olevat. 

And again I don't think much of a trailer, but the storyline itself seems really good. I have never been a fan of a crime serieses. So if it is related with that it sould be played out some interesting way, or that it's like a backgroud theme, but the front theme is something much more and that seem to be that kind of series.


CONTAINMENT


Kanali CW sarjades üldiselt pettuma ei pea, mistõttu on mul suured ootused ka selle suhtes. Pluss on nagu kiriks tordil, et Vampiiripäevikutest tuntust kogunud Chris Wood on sarja rollis saanud, kuigi mul on tegelikult kahju, et ta Vampiiripäevkutest ära läks, sest Kai oli lihtsalt nii super tegelane, aga vähemalt saab Chrisi ekraanil edasi näha. 

CWTV always has really good TV series, so I hope that this one will be good too, since Chris Wood from Vampire Diaries will be on Containment now. Actually I'm kind of sad that he left The Vampire Diaries, Kai was just so awesome character.



 Ja nüüd, siis vanemate sarjade juurde, mis uute hooaegadega naasevad.

 VAMPIRE DIARIES


Vahepeal muutus sari üsna kesiseks ja kuigi mul on kahju, et mõlemad nii Nina Dobrev kui ka Chris Wood läksid sarjast ära, siis tõotab uus hooaeg tulla päris hea. Mõlemad on väga andekad näitlejad, eriti Nina, kes suutis ühes sarjas nii palju erinevaid karaktereid kehastada, kuid olgem ausad, siis Elena tegelaskuju oli oma mõtte sarjas suhteliselt kaotanud.

 Few season weren't as good as it was on the beginning and I'm sad that both Nina Dobrev and Chris Wood left the show, but I understand. They both are are amazing actors, but the show just needed a change and Elena wasn't that important anymore. So now I'm actually really really waiting for the new season to now what they are going to do without Elena.


 ONCE UPON A TIME


 Tundub ka üks hea hooaeg tulla, seda enam, et siiani varem pole üheski hooajas pettuma pidanud.

  Seems to be a good season again and it has never dissapointed, so my hopes are up. 

Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Mis kanalilt vampiiripäevikud ja once upon a time tulevad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mingi aeg näitas Eestis Sony Vampiiripäevikuid ja Once Upon A Time jooksis mingi aeg Fox Life või Foxi pealt, aga meie kanalitele jõuavad nad natuke hiljem. Ise olen internetist vaadanud .

      Delete
  2. Ma ootan juba, et minu lemmikseriaalide uued hooajad pihta hakkaks! :D Ise vaatan huviga:
    Vampire Diaries
    The Originals
    Supernatural
    Agents of S.H.I.E.L.D.
    Arrow
    Teen Wolf

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja muidugi Teen Wolf ka :) Et see juba kiiremini pausilt tagasi tuleks, Stiles on lihtsalt liiga äge :)

      Delete

Powered by Blogger.