image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Fall into fall

Kõik on nii mõnusalt värviliseks juba muutunud ja loomulikult pole mul just nüüd kaamerat käepärast. Eks ma mõtlesin, et ma ei tee sellega ju niikuinii see nädal midagi, kui see pea muutumatult kuu aega kapi otsas seisis. Nii, et jätsin selle maale, teades, et kohe kohe sõidan nii või naa tagasi. Aga vot just see nädal oli mul mitmeid hetki, kus soovisin, et kaamera käepärast oleks. Ja kuna internet on ühikas see nädal ikka enamus ajast streikinud, siis ei ole eelmise nädalavahetuse pildid veel siia jõudnudki, nii, et siit ka mõned, millega ma rohkem rahule jäin. Kuigi maal käies on tunne, et pole seal enam midagi pildistada, sest no kõik on kogu aeg ikka üks ja sama, seega pole seal tehtud piltidega juba ammu nii rahul kui olla võiks. 

Kooliga on ka kõik suhteliselt sujuvalt liikunud ehk olen koheselt kõikvõimalikud koolitööd ära teinud. See on ikka suur saavutus. Kuigi nüüd hakkab vaikselt tunda andma, et õppejõud tahavad meilt ka miskit saada ju, nii, et vaikselt see nimekiri ikka täieneb, mis teha vaja on ja eks loomulikult on ülejärgmine nädal ka juba projekt algamas ja mul pole veel modelligi otsitud. Appi. Kuid, kes see ikka nii naljalt modelliks tahab tulla ja selle eest koolile peale maksta, nii, et tundub, et pean vist ikka ise kõik kinni maksma, et ma kellegi sinna üldse saaks, sest ega see hindeke ju niisama ei tule, kui kellelegi pole riideid selga panna. Aga muidu on eluke üsna tore ja rahulik.

All the trees are in so beautiful colors and of course I don't have my camera right now. I was so sure I won't need it this week, so I left it at my parents place, knowing that I will go back there this weekend. But now I feel like I want to catch everything on pictures, but what I don't have is my camera. And back at home I don't feel any inspiration to take pictures anymore, since everything is same as alaways, only seasons are chaneging. I actually wanted to share some pictures with you earlier, but the internet connection in dormitory isn't quite working this week, so finally I have normal connection and able to make this entry.

Everything with school is perfect as well, since I have done all the homework as soon as possible. And it's a huge achivement. But also now it's seem like lectures will give us more and more things to do. And also the project is strating soon and I even don't have a model yet. Help me. But really who want's to pay to school to get a jacket and skirt? Well kind of noone, so seems like I don't have aneything else to do to pay these thing myself. But it's manageable, so life right now is pretty easy and happy.












Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

Powered by Blogger.