image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Juuli Glambox

Olen paljudest blogidest lugenud glamboxide kohta, seega otsustasin lõpuks ka endale ühe tellida, kuna see tundus väga lahe asi. Ja peab mainima, et ongi, juba see kui ilusti see pakendatud on. Ja loomulikult kui pakikese kätte saad, siis tekib ju huvi, mis minu pakis on, sest nagu ma aru saanud olen, siis kõigil pole ühesugused sisud. Ja pilte sai kuidagi väga väga palju, aga nagu ikka, kui vähegi võimalust on satun, ma pildistamisega hoogu. Olen oma esimese karbikesega rahul, seega olen üsna kindel, et tellin ka augustikuu oma. Kui keegi veel ei tea, mis on Glambox ja kus seda saab, siis infot selle kohta leiate kindlasti Glamboxi kodulehelt.







 
Nagu ma olen aru saanud, siis iga kord on kaasas ka Geisha šokolaad, nii ka see kord.

Kuivšampoon ''originaal'' 50 ml. Batiste kuivšampoon imab rasu annab juustele värske lõhna ja väljanägemise. Olen tükk aega mõlenud, et võiks katsetada kuivšampooni, seega olen superrahul, et selle proovitoote sellest pakist leidsin. Ja see on üsna suur pudel ehk, ma arva, et see on täistoode, mitte tester. Muideks sellel on ka üsna hea lõhn, vähemalt mulle see meeldib.

24-tunnise niisutusega kreem meestele 2ml. Nagu ma pakikeselt välja loen, siis on see näokreem. Ja kui ma õigesti aru sain, siis midagi peaks see jumega tegema. Minul endal pole sellega midagi peale hakata, nii et ilmselt leiab see oma tee isa asjade sekka.

Himalaya Herbalsi  Gentle Exfoliating näokooria 15ml. Sellel on seline mõnus värske lõhn. Näokoorja eemaldab surnud naharakke komedoone ja sügaval naha sees peituvat mustust. Koorija stimuleerib uute naharakkude kasvu, andes tulemuseks sileda ja särava naha. Sellest firmast kuulen ma esimest korda, kuid vaadates voldikut, mis samuti kaasas oli, tunduv üsna kvaliteetne toode ja tahan kindlasti järgi proovida.Sellel on seline mõnus värske lõhn. 

Rich intensiivne niisutav šampoon 80 ml. Ülimalt rikkalik ja tõeliselt ekstravagantne, intensiivselt niisutav igapäevaseks kasutamiseks sobiv šampoon, mis puhastab õrnalt Sinu juukseid. Intese Moisture šampoon varustab juukseid vajalike toitainetega ja tagab suurepärase niisutuse, tugevdades ning taastades kahjustatud juuksepiirkondi, andes neile rikkaliku sära ja elastsuse. Sobib ideaalselt kõikidele juuksetüüpidele. See on šampoon, mida paljud kiidavad ning samuti on silma hakanud, et üsna paljud blogijad kasutavad seda. Nii, et saan ka nüüd ära katsetada. Loodan, et sobib mulle, kuna viimasel ajal on mul üsna rakse sobivaid šampoone leida. Ka see toode on üsna suur, aga ma ei tea kas see on nüüd täistoode või mitte, kuna olen 200 ml šampoone ka näinud. Ja ka selle on väga hea lõhn.

One kondoom. 

See peaks vist olema huulepalsam. Peal on kiri Coca-Cola ja kusjuure see lõhnab ka täpselt nii nagu koka ja üsna magusa maitsega on ka. Mitte, et ma seda söönud oleks, kui keegi seda peaks arvama :)

Super stardikas. Ma ei saa aru, miks see veel pakis oli. Igatahes sellega ma küll midagi peale ei oska hakata. Seega jääb ilmselt sahtlisse seisma.

John  rieda kollektsiooni  Luxurious Volume paksendav šampoon ja palsam 2x8ml. Šampoon aitab ehitada juuste sisemist tugevust ja alustab volüümi andmis  protsessi juba dušši all. Palsam annab volüümi juustele ning annab juustele läike.

Himalaya Herbals kehapiim 2x6ml. Need toidavad nahka ja taastavad selle loomuliku niiskustaseme , muutes naha eriti eriti pehmeks ja terveks. Toitev kehapiim kuivale nahale.


Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Anna siis märku kas see kuivshampoon ka hea on .. võiksid eraldi review teha. Ma pikka aega mõelnud ühe soetamisele, aga tahaks enne kellegi kogemust sellega kuulda ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Osade juuste peal ma eile ka katsetasin, oleksin tahtnud terve pea peal katsetada, aga kuna mu oli vaja juukseid värvida, siis ei saanud. Muidu esialgu tundus hea toode. Kindlasti nüüd paari päeva jooksul tahan seda terve pea peal ka katsetada. Ja eks ma siis räägin mõnes postituses kuidas tundub.

      Delete

Powered by Blogger.