image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

AdoreBox, mis see on?

Reisipiltide postitusi on nüüd vahepeal päris mitu olnud, nii et vahelduseks ka midagi muud. Nimelt kui reisilt tagasi tulin, siis külastasin taas Kätlini ilublogi ja just äsja oli sinna ilmunud postitus sellisest asjast nagu AdoreBox.

Mis asi on siis AdoreBox?
Võib öelda, et see on sama põhimõttega, mis glambox ehk siis karbike, kus on erinevaid ilutooteid nii testritena kui ka täistoodetena. Hind tundub küll esmapilgul kallimana(11.99€), kuid kui arvesse võtta seda, et AdoreBox meeskond saadab pakid laiali tasuta, siis annab see enam vähem sama hinna välja kui glambox.

Adorebox sisaldab nii tunnustatud kui ka uusi ning innovatiivseid kosmeetikatooteid, mis on valmistatud tuginedes uutele tehnoloogiatele. Toodete puhul on rõhutatud nende kvaliteeti ning sobivust meie klientidele. Enamasti sisaldab Adorebox 4-5 ilutoodet, mis on jaotatud järgnevateks kategooriateks: dekoratiivkosmeetika tooted, näo- ja kehahooldus, juustehooldus ning küüntehooldus. Erinev toodete kombinatsioon võimaldab naisel proovida erineva eesmärgiga tooteid erinevates situatsioonides.

Kuna mul ei õnnestunud eelmine kuu ja tundub, et ka see kuu tellida glamboxi, kuna  nad uuendavad lehte, siis otsustasin tellida nüüd AdoreBoxi ja tegin ära kolem kuu tellimuse, mis maksis 29.99 € ehk siis kuus tuleb ühe karbi hinnak keskmiselt 10€. Kui ma lehelt õigesti aru sain siis augustikuu omad on välja müüdud, ehk siis ma eeldan, et minuni jõuab siis septembri oma, mis peaks tulema siis oktoobrikuu alguses.

Kui kellelegi on veel soovi seda tellida, siis seda saab teha aadressil adorebox.ee

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.