image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Good time

Owl City & Carly Rae Jepsen - Good Time


Nüüd siis vahelduseks jälle üks ehete postitus. Tegelikult oli mul plaanis see eile teha, aga kuna hommikul otsustasin, et lähen vanematega Tallinnasse kaasa, siis ei jõudnud. Vanemad käisid siis ühel järjekordsel Amway loengul või konverentsil, ma ei tea kuidas seda täpselt nimetada. Samal ajal kolas ma linna peal, lootes omale uusi asju leida. Kuid kokkuvõttes sain ainult ühe uue pluusi ja natuke vidinaid ehete jaoks, rohkem lihtsalt ei olnud midagi sellist, mida ma nii väga tahtnud oleks. Kui Pärnusse tagasi jõudsime, käisime veel Sweet Rosies söömas. Otsustasin lõpuks ka siis sellise asja proovida nagu Cesari salat. Mis oli väga väga hea, ime pole, et kõik seda nii väga kiidavad. Postituse lisasin üle pika aja laulu ka, üks viimase aja lemmikutest siis.



Selle ear cuffi tegin endale.




Ma olen juba tükk aega tahtnud suurte ristidega kõrvarõngaid, nüüd siis leidsin lõpuks sobivad ristikujulised ripatsid.

Share this:

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Heihei! Ear cuff kettide-ristidega on väga lahe! Nagu ma aru olen saanud, siis sa tegeled sa ehete valmistamisega? :) Juhul, kui sul äkki jäi materjale ning viitsimist üle ühe taolise meisterdamiseks, siis oleksin ma nõus meeleldi andma ühe tellimusse sisse. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah ikka teen veel selliseid. Tellimuse saad esitada, kui saadas mulle meili(haly.kont.001@mail.ee), kuid võid tellimuse ka siin esitada: http://halyehted.weebly.com/tellimine.html

      Delete
  2. Hei hei,

    Ma polegi sind tänanud. Juba mõni aeg tagasi sain võidetud kõrvarõngad kätte.
    Suur aitäh, need näevad kõrvades super vinged välja :) Nad on nii uhked, et neid päris iga päev kanda ei saa, aga suurepärased aksessuaarid pidulikemaks sündmusteks.

    Jaanika

    ReplyDelete

Powered by Blogger.