image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Happy Valentine's Day!

Alustuseks siis ilusat sõbrapäeva kõigile!

Lõpuks sain valmis salli, mida alustasin detsembris. Kuna vanaema tegi mulle jõuludeks punased kindad, siis otsustasin ise veel punase ringsalli teha. Sellega läks kuidagi eriti kaua, aga valmis see lõpuks sai ja ise olen ülirahul.

Eile käisin Tallinnas keeletesti tegemas. Kartsin midagi raskemat, aga polnudki väga hull, nii et sain selle edukalt sooritatud. Nii, et nüüd tuleb paberimajandus korda ajada ja Evenori ära saata. Lisaks TEKO jaoks pean tegema ka ühe portfolio/töö(ma ei teagi kuidas seda eesti keeles täpselt nimetada) Ja siis pean vaid ootama ja lootma, et saan sisse.

Happy Valentine's Day!


Finally I finished my scarf. My grandmother made me red mittens for Christmas, so I decided to make red scarf by myself. I started this on December and I finished it two days ago. It took especially much time to finish this, but at least it's done and I'm pleased with it.

Yesterday I went Tallinn to make a language test. I thought that it will be something harder, but it wasn't so hard as I thought, so I passed the test successfully. Now I have to work with documents and then I need to send these to Evenor. Also for TEKO I have to make admission assignment. And then I just need to wait and hope that I get in.

 
 
 
Ema tegi sõbrapäeva puhul ühe imehea koogi, mis viib lihtsalt keele alla. 

Today is Valentine's Day so my mom made a cake, which is just so so good.


 


Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. looks yummy
    Neat post and love your blog... would you like to follow each other!

    My Lyfe ; My Story
    @MyLyfeMyStory 

    ReplyDelete

Powered by Blogger.