image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Oscars 2013

Ma usun, et paljud teavad, siis pühapäeval toimus järjekorden Oscarite gala Mõtlesin, et jagan teiega oma viite lemmikut Oscarite jagamiselt. Kleita oli seinast seina. Kui üldjuhul oli seal palju ilusaid, aga mulle jäid silma eriti need viis, mis siis minu jaoks teistest veidi erinesid.

I believe that most of you know that on Saturday Oscars gala too place, so I decided to share my   favorite dresses from there. There were a lot of different dresses, some really gorgeous, some not that much. But these five caught my eye, it means for me these ones were a bit different.

Kindlasti üks õhtu silmapaistvamaid oma Dior Haute Couture kleidis oli Jennifer Lawrence. See kleit on lihtsalt imeline.

For sure of the most spectacular in Diore Haute Couture gown was Jennifer Lawrence. This dress was just gorgeous.

Järgmine, kes mulle eriti silma jäi oli Amanda Seyfried Alexander McQueen kleidis. Võib öelda, et see on üsna lihtne kleit, aga minu jaoks on selles ka midagi erilist.

The next one, who I really liked was Amanda Seyfried in Alexander McQueen dress. I can say that this dress is pretty simple, but there are something in it what is special for me.

Esikolmikust ei saa välja jätta ka Amy Adamsit, kes kandis Oscar de la Renta kleiti.

Of course from first three i can't leave out Amy Adams, who wore Oscar de la Renat dress. 


Kelly Rowland kandis galal Donna Karani kleiti. Ma olen alati imetlenud Donna Karani kleiti ja ei saa mainimata jätta, et ta on järjekorselt ühe väga ilusa kleidi valmistanud. 

Kelly Rowland wore Donna Karan gown. I have always been admiring Donna Karan dresses and I just have to mention that again she made one really beautiful dress.


Olivia Munn osales Oscaritel imeilusas Marchesa kleidis.

Olivia Munn attended at Oscars in gorgeous Marchesa dress.


Lisaks toon välja veel mõned kleidid Vanity Fairi Oscarite järelpeo kleitidest, sest raske oli neid teiega jagamat jätta.

Additionally I point out some dresses from Vanity Fair Oscars after-party, because it was too hard not to share these with you.

Esimene, kes oma kleidiga silma jäi oli Maria Sharapova, kes kandis Amanda Wakeley kleiti.

The first one caught my eye was Maria Sharapova, who wore Amanda Wakeley dress.

Ja ka Elizabeth Banks ei saanud oma Alexander McQueeni kleidiga kahe silma vahele jääda.

And I just couldn't leave out Elizabeth Banks with Alexander McQueen dress.

Peamine asi, mida märkasin oli see, et paljud naised kandsid suuri leite. Tundub, et sella aasta moto oli - mida suurem, seda parem.

The main thing I noticed was that a lot of women wore big dresses. Seem like this year motto was - the bigger the better.

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.