image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Arvustus: Vera Valenti kahetoimeline ripsmetušš

Nüüd ma olen jõudndu ära katsetada ka Adoreboxist saadud ripsmetušši. Olen lugenud, et need ripsmetuššid pidid olema lõhnavabad, kuid see lõhnab küll väga magusalt. Ühtlasi on see siis ka esimene lõhnav ripsmetušš mul. Harjas mulle meeldib, millel on siis ühel pool pikem ja teiselt poolt lühem.

I tried mascara, which I got from Adorebox. I have read that these mascaras should be scentless, but actually this smells pretty sweetly. So it's first mascara whit a scent in my beauty bag. I like the brush and on the one side it's longer and on the other side it's shorter.

Kui nüüd lähemalt tulemusest rääkida, siis ma päris rahul sellega pole. See annab küll ripsmetel pikkust, kuid selle eest võtab see ära ripsmete tiheduse. Ja kuna minu jaoks on tähtis, et mul ripsmete tihedus säiliks, siis selle poolest see ripsmetušš mulle eriti ei meeldi. Lisaks mulle meeldib kui ripsmet jäävad peale tušši peale kandmist loomulikult pehmed, kuid see ripmetušš muudab nad küllaltki kõvaks. Siis mainiks veel ära, et see ripsmetušš kuivab kuidagi eriti kaua, mis ei ole küll nüüd nii suur probleem, kuid siiski on see tüütu. Kokkuvõttes on see nagu paljud teisedki kummiharjasega ripsmetuššid, kuid selle pakendi odav väljanägemine ei tekida just tahtmist selle eest 7 € maksta.

If I'm going to talk about result, then I'm not entirely content with it. It gives long effect to eyelashes, but on the other side it takes away it's density. And because it's important to me that my lashes density would stay, then on this point I don't like this mascara. Also I like when eyelashes stay naturally soft after putting mascara on, but this one leaves these pretty stiff. Also I mention that this mascara is drying long time, it's not that big problem, but still it's little bit annoying. To sum up it's like most of the mascaras with silicone brush, but it's appearance looks pretty cheap, so I wouldn't buy it for 7 €

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Mulle väga meeldis see ripsmetušš - pikendas ripsmeid mõnusalt ja tihendas ka jättes samas väga loomuliku mulje. Pandasilmi ei tekitanud.
    Kõike seda aga nautisin vaid kuu aega, sest tušš lihtsalt kuivas ära. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alguses panin peale siis oli ka oh päris hästi jätab, siis teist korda panin ühele silmale seda, teisele Colossalit ja siis oli tiheduse vahe ikka päris hästi näha. Aga eks ta inimestel ongi erinev. Mul see veel ära kuivanud ei ole, aeg-ajalt ikka kasutan, aga kuna see kuivab ripsmetel nii kaua ja siis kleepuvad alumised ripsmed vahepeal ülemiste külge, siis ei teki väga tahtmist seda peale panna.

      Delete

Powered by Blogger.