image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Märtsi Adorebox

This post will be only in Estonian. Sorry, but if I'm going to write in English too, it will be too long.


Tellisin üle pika aja jälle Adoreboxi ning olen karbi sisuga taas rahul.

 
VERA VALENTI kahetoimeline ripsmetušš 
See oli toode mille sai siis ise valida. Siiani pole mulle kummiharjased eriti meeldinud ja selle valisingi just sellepärast, et taas ühte katsetada ja mulle see isegi meeldib. Selle toote kohta teen hiljem ka eraldi postituse, kui ma olen toodet juba kasutada jõudnud, sest sellel korral oli kirjeldav leht natuke vigane.

 
GARNIER Roll-on BB kreem
BB kreem on kõik ühes uue põlvkonna näohooldudvahend, mille mitmetoimelises koostises on nahahooldus ühendatud mineraalpigmentidega. Kõigest ühe liigutusega ühtlustab see nahatooni ja varjab ebatäiuslikud kohad, annab sära ja niisutab. Tulemuseks on täiuslik näonahk mõne hetkega.

Ma olen juba pikemat aega tahtnud BB kreemi proovida ning nüüd avanes selleks ka hea võimlus.

LAYLA Cosmetics küünelakk
Ühe liigutusega täiuslikud küüned - küünelakk erakordse professionaalse tulemusega!Tänu spetsiaalsele laki tihedusele jätab lakk su küüned alati läikivaks ja väga ühtlaseks. See küünelakk ei nõua aluslaki kasutamist ning lakk kuivab kiiresti. 

Sellest küünelakist räägin lähemalt ka kindlasti mõnes NOTD postituses. Aga värviga olen küll ülirahul, oligi sinistele ja roosadele toonidele vahelduseks midagi muud vaja.

GREMAIN DE CAPUCCINI vanilli vannivaht
Hispaani bränd Gremain de Capuccini pakub mitmeid spaa-ja raviotstarbelisi tooteid. Need tooted on loodud heaolu saavutamiseks, et taastada organismi loomulik tasakaal. Kollaka värvusega kergelt aromatiseeritud vaht pakub meeldivat lõõgastust vanni nautides.

Vanni mul küll kodus pole, aga usun, et saab mõnikord jalavanni tehes kindlasti ära kasutatud.

 
OGA OGA naturaalkosmeetika - huulepalsam ''Rosalinda, Mi Amor''
Huulepalsam avakaado - ja roosiõliga. Palsam on rikastatud  E-vitamiiniga, mis tervendab lõhed huultel ja aitab neid värskendada.

Seda toodet katsetasin kohe kui paki kätte sain, sest just huulepalsam oli asi, mis mul hetkel puudu oli. Huuled teeb see küll mõnusalt pehmeks ja lisaks ei ole see liiga rasvane nagu paljud teised huulepalsamid.

FARMITA color saver 03 re-vital taastav kreem
Toode on spetsiaalselt välja töötatud juuste intensiivseks taastamiseks. See sisaldab aligomineraalide kompleksi, mis tungib sügavale kapillaaridesse ja taastab juuste kõige enam kahjustatud piirkonnad andes neile jõudu ja energiat. Juuksed muutuvad säravaks, tihedamaks ja tervemaks. Sobib ideaalselt juustele, mis puutuvad pidevalt kokku stressi ja saastega, mis viib juuste hõrenemiseni ja sagedase pesemiseni. Kasutamine: kanna ühtlaselt märgadele juustele üle kogu pea. Lase mõned minutid toimida ja loputa hoolikalt maha.

Ära ma kasutan selle kindlasti, kuid kahjuks ühe ampulli põhjal ei saa erilist järeldust teha, sest ampulle kasutatakse tavaliselt siiski pikemaajaliselt. Ja kindlasti ei ole tegu kreemiga nagu tutvustaval lehel kirjas on, ütleks, et see on pigem juukseõli.

Ning lisaks oli kaasas boonus. Naturaalne hambapasta, mis jääb ilmselt mõnda reisi ootama, kuna tegu on hea väikse tootega, mida reisile kaasa võtta.

Karbi sisuga olen rahul, kuid tõlkemeeskond peaks tutvustavate lehetega rohkem tööd tegema, sest nii mõneski kohas võib leida veel inglise keelset teksti. Samuti ei läinud sellel lehel ühe toote tutvustus kuidagi sellega kokku. Nii, et jah selle karbi puhul võib ainukeseks nõrkuseks pidada siis roosat tuvustavat lehte.
Lisaks on Adoreboxi leht täienenud, nii et seda külastada saate SIIT.

Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. endal on see roll-on ja üldse pole rahul ... :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks ise pole veel jõudnud proovida, nii et eks näha ole, kuidas mulle meeldib. Muidu olen üldiselt BB kreemidest häid jutte kuulnud.

      Delete
  2. Miks sa teiste blogidelt tekste kopeerid?..

    ReplyDelete
  3. Ma ei kopeeri teiste blogidest tekste, see on infolehelt kirjutatud.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.