image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Adorebox aprill

Võtke julgelt osa ka GIVEAWAY'st.
Paar päeva tagasi sain kätte oma aprillikuu Adoreboxi, mis oli seekord kull pisut kesisem ehk siis varasemad on mulle rohkem meeldinud. Kuid loomulikult oli ka häid tooteid, samas oli infoleht jällegi selline nagu ta oli. See on asi, millega nad peaks kindlasti rohkem vaeva nägema. Kui olete samuti karbist huvitatud, siis saate seda tellida SIIT.

 
 
 VereOasi BIOMARINE THERAPY sügavpuhastav taaselustav ravimuda kõikidele nahatüüpidele.
See konkreetne BIO toode on ainus omataoline, see tagab märgatavad tulemused oma intensiivsete koostisosade tõttu. Seda kasutatakse kui koorijat, mis jäetakse mõneks minutiks näole toimima. Tänu kiiresti vabanevatele toimeainetele puhastab see naha sügavuti, eemaldab toksilised ained, taaselustab ja rahustab nahka, et taastada nahka ja kudesi. Kui jätta näole kauemaks muutub see maskiks, millel on iselaadsed taastavad omadused,mis pinguldavad nahka ning jätavad selle märgatavalt nooremaks. Tänu õrnale koostisele ja BIO komponendi shevõi sisaldusele on see ainuke muda, mida võib kasutada isegi tundlikes piirkondades, nagu silmade ja huulte ümber. Lisaks suudab see maagiline toode kõrvaldada paari sekundiga magamatusest ja stressist tingitud tursed. Erakordet tõhusust võib märgata alates esimesest kasutamisest.

VedeOasi HYDRO-SATIN sügavalt niisutav kreem kollageenia ja mereseerumiga.
Täiustatud valem, mis on kergelt värske kui vedelik, imendub sensuaalselt nahka seda hellitades. Tänu oma koostisainetele merepäritolu kollageenile, avokaadoõlile ja jojobaõlile parandab see toode naha elastsust ja toniseerib kudesid, samal ajal nahka sügavalt niisutades. Lisaks omab see mereseerumi taaselustavaid ja toniseerivaid omadusi. See toode parandab naha elujõudu, jättes selle uskumatult pehmeks ja sametiseks. Kerge ja siidine HYDRO-SATIN on ideaalne kõikidele nahatüüpidele, sest see tagab ideaalsel määral niisutust, toitaineid ja kaitset.

Alguses vaatasin, et mulle on saadetud tühjad potsikud, kui vastu valgust vaadates on aru saada, et seal midagi ikka on iseasi, kui hästi neid sealt kätte saab, sest tavaliselt just sellised lõpud ei taha tuupidest välja tulla.

 
Germaine de Cappuccini Pearl Sensation
Tuginedes mooni ja pärlite vahelisele sümboolikale, on Germaine de Cappuccini loonud  Pearl Sensation'i - rida eakorralisi ravimeetmeid, mis aitavad nahal leida oma nooruslikkuse reservid. Formuleeritud erakordsetest koostiosades ja parima tehnoloogiaga. Pearl Sensation'ga arvaldub pärlite nooruslikkus ja ilu sinu näol.

Lõhn meenutab mulle kohati habemeajamisvahu lõhna, kuid naha teeb see küll pehmeks ja siidiseks ning kreem imendub üsna kiiresti

 
 
Germaine de Capuccini Excel Therapy O2
Kaks peamist koostisosa, mis kaitsevad nahka keskkonnaprobleemide eest ning aktiveerivad selle hapnikuvarustuse, et võidelda vananemise vastu: lipiidide nanostruktuuriga ümbritsetud tsütoksiinid ja hapnikumolekulid. Jätab naha noorendatuks ja säravaks. Kestus: viis minutit.

Mul pole õrna aimu ka mis see asi on. Alguses arvasin, et mõni kreem, kuid see jätab naha sädelama, nii et nüüd ma ei oska enam midagi arvata. Aga lõhnab see küll väga hästi.

Wild Fig & Grape käte - ja küüntekreem
Rikastav ja luksuslik käte - ja küüntekreem, mis sisaldab greibiõli ja viigipuu ekstrakti. Oliiviõli on rikas vitamiinide A ja D poolest, mis aitavad kaasa terve nahakoe moodustumisele. Kasuta iga päev, et jätta oma ked sildekas ja pehmeks.

Selle katsetasin kohe ära ka. Minu arust suur pluss kätekreemide puhul on see, kui see miendub kiiresti. Seega selle üheks plussiks saab juba selle tuua. See kreem teeb käed pehmeks ning lisaks on sellel imehea lõhn. Super toode ja ilmselt ka selle karbi lemmik. Muide ei saa ka mainimata jätta, et see pakend näeb ka väga ilus välja.

 
 
Vera Valenti lauvärvid
Vera Valenti lauvrvipalett: lummavalt lihtsa disainiga palett paljude lauvärvide ja põsepunaga, et saaksid teha staaride meigi igal ajal.

Toote kirjeldus on veider, sest kõik neli on ikka vägagi lauvärvid ehk põsepuna siin küll ei ole. Kuid värvide on täpsed sellised, mida kasutaksin, iseasi kui head nad on, sest katsetada pole neid veel jõudnud.

Adorebox boonus
Iwosti laboratorium kreem - nagu ma kirjeldusest aru sain siis peaks see olema veekindel päikesekreem.
Marco O'Polo lõhn - tavaliselt mulle meeldivad kas värsked või magusad lõhnad, kuid see on ka omamoodi hea.
Giovanni juukseseerum

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Vabandust, et küsin aga miks sa seda tellid kui sa ei tea mida sa sealt saad ja kas sa neid asju üldse tahad vms ?
    Palju sa selle karbikese eest maksad ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. See ongi pigem nagu selline üllatuse tegemine iseendale. Karbist leiab nii täissuuruses tooteid, kui proovitooteid, mis annabki siis võimaluse proovida erinevaid asju, ilma et ma peaks üüratuid summasid nende kõigi soetamiseks kulutama. Varem maksis karp 11.99 €, kus sees oli ka kulleriga kohaletoimetamine, mis tähendab, et siis karbi enda hind oli 8.99 €, seega oli mõtekas tellida, kuna asjade väärtus ületas karbi hinna. Aga kuna nüüd tuleb eraldi maksta postikulu eest, siis maksaks nüüd karb 14.99 €, nii et nüüd ei näe ka mina enam tellimisel eriti mõtet.

      Delete

Powered by Blogger.